Samsung Galaxy Note 9 reviews


Lees hier Samsung Galaxy Note 9 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy Note 9 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung Note 9 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,5
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Meer, meer, meer, inclusief de prijs”

The Verge ·

  • Schitterend, levendig, helder en groot scherm
  • Snelle prestaties
  • Batterijduur van hele dag
  • Veel opslag, zelfs bij instapmodel
  • Hoge prijs
  • Groot en onhandig
  • Dubbele apps en extra functies die weinig toevoegen

De Note 9 is oprecht het klapstuk van Samsung smartphone-lijn. Hij beschikt over het beste van het beste: van scherm, uithoudingsvermogen tot prestaties etc. Hij zal dit jaar vaak bovenaan de 'beste-telefoon'-lijstjes eindigen.

Maar dat betekent niet dat hij compromisloos is. Het is een gigantische telefoon, waarmee hij voor veel mensen meteen afvalt. Hij beschikt ook over veel functies die de meesten van ons links zullen liggen of het nut niet van inzien. Ook de software kan hier en daar verbeterd worden en dan is daar nog Samsung's update-beleid dat in het verleden niet altijd even betrouwbaar bleek.

Toch is de prijs het grootste struikelblok. Met een prijskaartje die honderden euro's boven die van de S9+ ligt terwijl ze veel met elkaar gemeen hebben. De S9 Plus heeft dezelfde camera, zelfde processor, bijna zelfde formaat (en schitterend) scherm, en praktisch dezelfde software ervaring. Wat de Note 9 echter beter doet is een merkbaar betere batterij en de S Pen, al zal slechts n daarvan echt gewaardeerd worden.

Overweeg je de Note 9 dan moet je meer willen dan "gewoon meer", je moet het meeste willen. En wie het meeste wil betaalt ook het meeste.

Bron: https://www.theverge.com/2018/8/17/17703434/samsung-galaxy-note-9-review-battery-specs-price-pen-stylus

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven