Samsung Galaxy Note 8 reviews


Lees hier Samsung Galaxy Note 8 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy Note 8 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung Note 8 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
2 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
2 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Als een feniks uit de as herrezen?”

NieuweMobiel.NL ·

 • Beeldscherm
 • Camera
 • Hoge prijs
 • Erg groot
 • Plek vingerafdrukscanner
 • Lager dan verwachte accuduur
 • Software

Ondanks het fiasco met de Galaxy Note 7 heeft Samsung toch besloten om de bloedlijn door te zetten en de Note8 uit te brengen. Samsung heeft heel wat uit de kast gehaald om van de Galaxy Note8 een krachtpatser te maken. Dat lijkt op papier aardig gelukt. Zo is de behuizing waterdicht, kan hij draadloos extra snel opgeladen worden en is er een irisscanner aanwezig om in te loggen met je ogen. Daarbij is er gebruik gemaakt van de allernieuwste en snelste processor en is er een riante 6 GB aan werkgeheugen aanwezig. Verder heeft het toestel een 6,3 inch scherm en dubbele 12,2 megapixelcamera met optische beeldstabilisatie.

Klik hier voor de rest van onze uitgebreide Samsung Galaxy Note 8 review


“De reden is de S-Pen”

Sjoerd ·

 • S-Pen
 • Scherm
 • Connectiviteit
 • Grootte
 • Prijs

Ik gebruik dit toestel sinds half oktober, ik heb speciaal voor dit toestel gekozen vanwege de S-Pen. En dat is wat mij betreft ook het argument om deze telefoon te kiezen. De functies die de s-pen biedt zijn legio, en ik maak er daarom ook veel gebruik van. Je kunt er niet alleen mee schrijven, je kunt er ook mee vertalen, mee vergroten als zijnde een vergrootglas, mee tekenen, mee scrollen, etc. Je kunt er de hele telefoon mee bedienen als je je vingers niet wilt gebruiken.

Het scherm is een plaatje, erg mooi. Resolutie is erg hoog, je kunt de resolutie schalen om energieverbruik te sparen. Het Always On Display is handig al moet ik zeggen dat ik dat bij Nokia al jaren gebruik. De camera is nieuw, dual cam met als tweede camera een telelens. Leuk om te hebben, zelf heb ik er nog niet veel gebruik van gemaakt. De portret modus is niet altijd toepasbaar. De zoom van de tweede lens is wel fijn, ook met video's maken.

De vingerafdruk scanner zit op een irritante plaats, ik gebruik deze dus niet altijd als een patroon om je scherm te ontgrendelen op dat moment makkelijker is. De plaatsing is niet optimaal, je went er wel aan en je weet op een gegeven moment wel waar je je vinger moet plaatsen. Waar ik nog aan moet wennen is de grootte van het toestel. Het is een gewoon een groot ding, daar kun je niet onderuit. En ook de prijs vind ik een minpunt. Vergeleken met concurrenten is hij een stuk duurder, echter, deze concurrenten hebben geen S-Pen.

Als je een toestel met S-Pen wil en ook zeker bent dat je dit vaak gaat gebruiken, dan heb je geen andere keuze dan de Note8. Wil je een toestel met alleen een groot scherm, dan zou ik voor de LG V30, Huawei Mate 10 (Pro) de HTC U11 of de 6.2 inch grote Samsung Galaxy S8 gaan. Ook interessant is om de Nokia 9 af te wachten, mocht die met een 6 inch scherm of groter komen.

7 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven