Samsung Galaxy Note 10+ reviews


Lees hier Samsung Galaxy Note 10+ reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy Note 10+ vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung Note 10+ review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,8
2 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Hoe graag wil je een stylus hebben?”

The Verge ·

 • OCR handschriftherkenning
 • Groot schitterend scherm
 • Goed gemaakt, krachtige specs
 • Verwarrende Samsung software
 • Prijzig
 • Geen audio-jack

Er zitten zoveel functies in de Note 10 Plus dat het wat overweldigend is. Samsungs software weet het nog maar net te kunnen bolwerken zonder onoverzichtelijk te worden. Hij heeft echt alles (behalve een koptelefoonpoort). Ik vind sommige functies geweldig, sommige wat minder, maar niets is een reden om hem te kopen of om daar vanaf te zien.

De S Pen werkt als een toverstaf maar betoverend is hij niet. De specificaties, het grote scherm, en het ontwerp maken van de Note 10 een smartphone van ruim duizend euro. Maar, zoals vaker, zijn er ook Android-telefoons en zelfs Samsung-telefoons die honderden euro's minder kosten en je daar ongeveer ook brengen. De OnePlus 7 Pro is fantastisch, de Pixel 4 is slechts een paar maanden verwijderd en de Galaxy S10 Plus is ook niet echt verschillend van deze Note.

Ieder van die genoemde telefoons is een verstandige aankoop dan deze Note 10 . Maar geen van hen zijn zo lekker om vast te houden, naar te kijken of te gebruiken. Ik hou van hoe luxe de Note 10 hardware is, maar dat is echter ook weer geen goede reden om hem te kopen.

Dat gezegd hebbende, voor de meeste mensen zal het uiteindelijk draaien om de S Pen stylus. Deze werkt als een toverstaf maar is niet zo magisch dat niet-stylus-gebruikers hem zullen omarmen en honderden euro's extra zullen uitgeven om een Note 10 Plus te kopen.

Bron: https://www.theverge.com/2019/8/22/20826941/samsung-galaxy-note-10-plus-review-video-photos-android-stylus-s-pen-specs-features-price

1 0

“Prachtig, krachtig, maar niet oppermachtig”

PhoneArena ·

 • Ongelooflijk goed scherm
 • Snel geheugen, en veel vooral!
 • Erg snel opladen
 • Uitstekende geluidskwaliteit speakers
 • S Pen!
 • Mist nieuwigheden zoals 90Hz scherm en super zoom camera
 • Batterijduur bovengemiddeld maar niet het meeste
 • Ultrasone vingerafdrukscanner is niet zo snel als fysieke
 • Spookaanrakingen
 • Gesture bediening voelt nog niet af

Alles overwegende, is de Samsung Galaxy Note 10 dan waardig genoeg om gekroond te worden als beste Android-smartphone zoals z'n voorganger dat voor hem deden?

Wij vinden van wel, maar hij is zeker niet alleen.

Op sommige gebieden is de Note 10 erg indrukwekkend; z'n verfijnde uiterlijk, prachtige Auro Glow kleur, de functionelere S Pen, z'n indrukwekkende scherm, ruime geheugen dat ook nog eens het snelst van alle telefoons is, hoge kwaliteit luidsprekers, etc., etc.

Maar op weer andere onderdelen heeft hij niet de dingen die sommige andere fabrikanten hebben laten zien wat mogelijk is. Denk aan de hoge verversingssnelheid van het ongelooflijk vloeiende beeldscherm wat OnePlus in de OnePlus 7 Pro gestopt heeft. Of de verre zoom van de Huawei P30 Pro en z'n indrukwekkende nachtmodus dat een geheel nieuwe dimensie geeft aan cameratelefoons. De Note beschikt niet over dit soort nieuwe foefjes en daarnaast lijkt de batterijduur, een zeer belangrijk aspect van elke moderne smartphone, weliswaar goed maar niet de beste is.

Dit alles in beschouwing genomen houden we toch van de Note 10 . Het is een uitstekende, prachtige alleskunner. We hadden alleen wel graag gezien dat Samsung de grenzen van wat mogelijk is meer opzoekt.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Note-10-Review_id4670

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven