Samsung Galaxy Note 10 Lite reviews


Lees hier Samsung Galaxy Note 10 Lite reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy Note 10 Lite vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung Note 10 Lite review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Door-en-door Samsung voor een fractie van de prijs”

PhoneArena ·

  • Geweldig scherm, comfortabel design
  • Overwegend goede cameraresultaten
  • 2 jaar beloofde updates
  • S Pen ervaring voor een lagere prijs
  • Enkele speaker, blikkerig geluid
  • Geen IP-rating voor waterdichtheid
  • Niet officieel overal verkrijgbaar

De Samsung Galaxy Note 10 Lite is een raar beetje. Voor nog geen 600 euro kost hij minder dan je reguliere Galaxy Note 10 maar daarvoor hoe je minder functies voor in te leveren dan je denkt.

Zo hebben we een high-end processor, de begeerde S Pen, een prachtig scherm en een bijna uitgestorven koptelefooningang. De camera is best goed en de bouwkwaliteit voelt nog altijd premium aan.

De Note 10 Lite heeft geen scherm met gebogen randen of stereo speakers, beide functies behoren exclusief toe aan de duurdere Samsung telefoons, maar je krijgt wel dezelfde hoeveelheid software updates die z'n vlaggenschip-broertjes hebben.

Is de Galaxy Note 10 Lite een weloverwogen keuze in 2020? Voor deze prijs kun je een OnePlus 7T krijgen, die met high-end specificaties zoals een vloeiend 90 Hz scherm komt. Maar de Note 10 Lite heeft iets heel anders te bieden - een volwaardige Samsung-ervaring voor een fractie van de prijs.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Note-10-Lite-Review_id4774

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven