Samsung Galaxy A54 5G reviews


Lees hier Samsung Galaxy A54 5G reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy A54 5G vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung A54 5G review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,5
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Veel waar voor je geld, wel met haperende prestaties”

Phone Arena ·

  • Fraaie vormgeving zonder poespas
  • Verbeterde camerakwaliteit
  • Degelijke accuduur
  • Heeft microSD-geheugenkaartslot
  • Verbeterde haptics
  • Soms haperende prestaties
  • Videostabiliteit kan verbeterd worden
  • Geen draadloos opladen

Concluderend is de Galaxy A54 5G is aardige pot verf over een toch al succesvol product in een oververhitte competitiestrijd.

We houden van het vernieuwde ontwerp, we waarderen de verbeterde processor, en we vinden het goed wat Samsung gedaan heeft met de camera's. In z'n geheel voelt de A54 5G als een veel bruikbare telefoon voor dagelijks gebruik dan z'n voorganger met maar een paar tekortkomingen. En omdat dit een Samsung-telefoon is betekent dat hij ook voor de lange termijn betrouwbaar is.

Ons grootste bezwaar is z'n soms wat trage prestaties. Je ziet wat gestotter als je hem ontgrendeld of wanneer je meerdere dingen tegelijkertijd wilt doen, het voelt dan niet vloeiend. Het tweede ding wat je zou kunnen weerhouden een A54 5G aan te schaffen is, dat ondanks de verbeterde videokwaliteit, de video-stabilisatie nog altijd niet je van het is. Vooral als je vaak video's wilt schieten is dit niet de beste telefoon om te hebben. Het ontbreken van een zoomlens en de portretmodus die alleen voor de groothoekcamera beschikbaar is zijn andere tekortkomingen.

Het niet hebben van draadloos opladen vinden we niet erg, maar we weten dat sommige mensen dat wel vinden. En dus is dat zo'n beetje alles wat we te klagen hebben over de nieuwe A54 5G.

Goedkopere telefoons worden steeds beter en de A54 5G is daar het perfecte voorbeeld van. Voor nu, laten we kijken naar wat Google kan doen wanneer het binnenkort de Pixel 7a uitbrengt.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/samsung-galaxy-a54-review_id5732

1 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven