Samsung Galaxy A53 5G reviews


Lees hier Samsung Galaxy A53 5G reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy A53 5G vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung A53 5G review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Goede deal wordt nog beter”

The Verge ·

  • Erg goed uithoudingsvermogen
  • 4 jaar software- en 5 jaar beveiligingsupdates
  • Hoge kwaliteit scherm
  • Geen oplader meegeleverd
  • Samsung software is wat rommelig
  • Verzadigde camerakleuren niet voor iedereen

De Galaxy A53 5G is een eenvoudige keuze voor wanneer je op zoek bent naar een betaalbare Android telefoon. De Google Pixel 5A is eigenlijk z'n enige concurrentie, maar die wordt mogelijk snel vervangen en wordt korter onderhouden met updates vanwege z'n leeftijd. Je krijgt weliswaar een betere camera en betere software zonder alle dubbele Samsung-apps, maar hij wordt niet overal en door iedereen verkocht.

Los van wachten op de Google Pixel 6A zou het nog een optie zijn om te gaan voor een Pixel 6. Google heeft enkele vroege bugs met Android 12 verholpen, en voor die prijs krijg je een fantastisch toestel met uitstekende camera en heerlijke software. Maar hij is significant duurder. Als je niet zo kieskeurig bent over camerakwaliteit en je vindt de Android 12-versie van Samsung prima om mee te werken dan is er geen overtuigende reden om dat extra geld neer te leggen.

Samsung biedt veel A-serie budgettelefoons aan, en ze zijn doorgaans de beste keuze in hun prijsklasse. De A53 5G is het beste uit Samsung's A-serie. Hij houdt probleemloos het hoofd boven water bij dagelijkse taken en moet tenminste 4 of 5 jaar meegaan als je er een beetje goed voor zorgt. De A52 was een goede koop voor iets meer geld en deze A53 geeft je alleen nog meer waar voor je geld. Zelfs wanneer je je eigen oplader moet meebrengen.

Bron: https://www.theverge.com/23015400/samsung-galaxy-a53-5g-review-specs-price-screen-camera

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven