Samsung Galaxy A52s 5G reviews


Lees hier Samsung Galaxy A52s 5G reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy A52s 5G vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung A52s 5G review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,5
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Nu met nog meer kracht”

Notebookcheck ·

  • Goede prestaties
  • Snel en helder beeldscherm
  • IP gecertificeerd
  • Lange batterijduur
  • 3.5mm en USB-C kunnen gebruikt worden voor audio uitvoer
  • Trage meegeleverde oplader
  • (Nog) geen beloofde updates
  • Traag opslaggeheugen
  • Gemiddelde ontvangst

Op het eerste gezicht lijken de Samsung Galaxy A52 5G en de Galaxy A52s 5G identiek aan elkaar; de behuizing, de camera-prestaties, scherm, speakers en batterijduur zijn allemaal gelijk.

Als je echter wat dichterbij komt dan vallen enkele verschillen op. De nieuwe chipset levert veel meer kracht, vooral op het gebied van grafische prestaties en multi-core scenario's. En ook de WiFi is stukken sneller.

En als we het toestel flink aan het werk zetten dan blijkt dat de koeling aanzienlijk verbeterd is ten opzichte van de zwakkere chipset in de Galaxy A52 5G. Er was ook een klein prijsverschil (20 euro) als gevolg van deze model update.

Het vorige model is inmiddels al uitverkocht op Samsung's eigen website, het is goed mogelijk dat dit het gevolg is van een tekort aan chipsets voor in de Galaxy A52 5G en dat het daarom al zo vroeg met een revisie kwam.

Dat mag zo zijn, de verbeterde prestaties zijn zeer welkom en de iets hogere prijzen zijn nauwelijks merkbaar als je goed weet te shoppen. De vervelende zwakke oplader en ietwat minder flexibele camera-setup blijkt een zwak punt zelfs in deze nieuwe Samsung Galaxy A52s 5G.

Aan de andere kant, het heldere beeldscherm en de IP certificering zijn voordelen die deze Samsung smartphone een aantrekkelijke keuze maken.

Je kunt wat geld besparen door te gaan voor de OnePlus Nord 2 5G, die ook behoorlijk krachtig is en zelfs snelladen ondersteunt. De Xiaomi Mi 11 Lite 5G is een beetje goedkoper dan Samsung's mid-range toestel, en het is een goede keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een slank en licht mid-range toestel.

Bron: https://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-A52s-5G-smartphone-review-With-more-power-in-its-latest-version.567237.0.html#toc-14

1 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven