POCO X5 Pro reviews


Lees hier POCO X5 Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de X5 Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen POCO X5 Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Krachtige middenklasser biedt goede deal”

Pocket-lint ·

  • Goed, helder en snel scherm
  • Degelijke hoofdcamera
  • Snel opladen is grote plus
  • Snelle prestaties
  • MIUI software kan simpeler
  • Tweede en derde camera slechts "oke"

Bij iedere telefoon die zoveel mogelijk wil doen is het lastig om de kosten laag te houden, dus er zullen altijd afwegingen gemaakt moeten worden. Of enerzijds het ontwerp en bouw zijn, zoals bij de X5 Pro, of op andere gebieden. De kunst is om alle belangrijke dingen goed te doen zodat je een telefoon overhoudt die gewoon erg goed presteert bij dagelijks gebruik.

En dat is precies wat Poco is gelukt met de X5 Pro. Door op een paar ontwerp- en bouwaspecten te besparen is het gelukt om een telefoon te maken die veel duurder aanvoelt. Het heeft een groot, helder scherm met hoge verversingssnelheid, hij presteert snel, heeft snelladen en tenminste één goede camera.

De lagere kwaliteit groothoek en macro-camera doen wel wat afbreuk aan de gebruikservaring maar wanneer je het geld daar ook niet aan uitgeeft dan zijn die paar puntjes hem vergeven. En met een iets meer verfijnd ontwerp en wat uitgeklede software kan het echt een prachtig product zijn.

Het eindgevoel is echter wat we vaker ervaren met Poco; je krijgt wel erg veel telefoon voor je geld. Plus het gevolg van de ambities om veel in een toestel te stoppen leidt tot gekkigheden elders. Maar als je daar mee kunt leven dan is dit een telefoon waar je van zult houden.

Bron: https://www.pocket-lint.com/poco-x5-pro-review/

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven