OnePlus Nord 2T 5G reviews


Lees hier OnePlus Nord 2T 5G reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Nord 2T 5G vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen OnePlus 2T 5G review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Kleine verbeteringen voor een meesterlijke middenmotor”

The Verge ·

  • Snel op te laden
  • Vloeiend, helder scherm
  • Schone software
  • Slecht 1 nuttige camera
  • Blikkerig geluid
  • Gladde behuizing

Met z'n lage vanaf-prijs willen we paar kleine foutjes van de Nord 2T graag door de vingers zien. Dit is een slanke telefoon, die snel aanvoelt, en met een scherm dat een genot is om naar te kijken. De batterijduur is goed, de oplaadsnelheid is zelfs nog beter, en de telefoon voelt als één geheel aan.

En typisch voor een OnePlus, het enige waar er een compromis gedaan is is z'n camerakwaliteit. En dat maakt het overwegen van de Pixel 6A extra de moeite waard. Zeker vanwege de langere software-ondersteuning, voor als je het meeste waar voor je geld wilt.

De OnePlus Nord 2T is geen grote stap voorwaarts in vergelijking met vorig jaar. Maar op een gegeven moment hoeft dat ook niet meer. Hij presteert prima en is een plezier om te gebruiken. En als je de camera-foutjes niet erg vindt dan is het een gemakkelijke keuze op aan te raden. Zolang je ergens woont waar OnePlus hem verkoopt.

Bron: https://www.theverge.com/23123355/oneplus-nord-2t-review

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven