OnePlus 9 reviews


Lees hier OnePlus 9 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 9 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen OnePlus 9 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,0
1 review
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Blijft trouw aan de OnePlus-gedachte”

PhoneArena ·

  • Mooi, functioneel en goede bouwkwaliteit
  • Prachtig scherm
  • Snelle prestaties
  • Gebruikersinterface zonder poespas
  • Camera stelt wat teleur
  • Luidsprekers klinken schel

OnePlus heeft langzaam maar zeker z'n weg naar de mainstream gevonden. En dat bedoel ik zowel qua populariteit als qua prijs.

Nu is natuurlijk niet iedereen een die-hard OnePlus fan, maar velen hebben inmiddels wel gehoord van de "1+ telefoons die goedkoper zijn dan anderen".

En terwijl de OnePlus 9 Pro inmiddels in alles zo'n dure telefoon geworden is, blijft de OnePlus 9 nog een beetje trouw aan die oorspronkelijke gedachte van "veel waar voor je geld". De OnePlus 9 begint vanaf een relatief laag prijspunt en daar krijg je aardig wat voor terug.

Als je een goed gebouwde telefoon wil met stevige prestaties en een goed scherm, maar niet de aller-allerbeste camera wilt, dan is de OnePlus 9 een goede koop.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/oneplus-9-review_id4999

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven