OnePlus 9 Pro reviews


Lees hier OnePlus 9 Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 9 Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen OnePlus 9 Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,3
1 review
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Het beste wat Android nu te bieden heeft”

PhoneArena ·

  • Stijlvol en gebruiksvriendelijk ontwerp
  • Helder, kleurrijk en vloeiend scherm
  • Uitmuntende prestaties
  • Snelle opslag
  • Goede cameraprestaties
  • Batterijduur niet zo goed
  • Mist sommige software functies

Je kunt er ditmaal niet om heen: de OnePlus 9 Pro is één van de beste Android-telefoons van dit moment.

Het nieuwe vlaggenschip legt veel nadruk op de camera en het scherm, en terwijl de eerste noodzakelijk was om enkele veelgehoorde kritiek te adresseren, is de laatste op dit punt pure opschepperij. Zoals gezegd, de OnePlus 9 Pro keert terug naar de tekentafel en levert een geheel vernieuwde camera-ervaring dat op hetzelfde niveau ligt als de Galaxy's en iPhones. Het scherm is ook één van de fijnste op een moderne telefoon, met enkele primeurs die ongetwijfeld binnenkort standaard worden. En gelet op het verleden is het ook niet verrassend dat OnePlus nog meer heeft ingezet op snelladen en snel draadloos laden. Over het algemeen bekeken is de OnePlus 9 Pro één van de beste manieren om Android te beleven van dit moment.

Aan de andere kant, de batterijduur is niet zo goed en z'n hoge prijskaartje zal veel OnePlus-fans die nog in 2016 denken te leven tegen de borst stuiten. De instap OnePlus 9 Pro met 8GB aan werkgeheugen en 128GB begint namelijk akelig dicht bij de duizend-grens te zitten. Nu is hij dat in alle eerlijkheid meer dan waard dus laat de critici de vooruitgang in hardware en software niet negeren.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/oneplus-9-pro-review_id4998

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven