OnePlus 8T reviews


Lees hier OnePlus 8T reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 8T vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen OnePlus 8T review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,0
1 review
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Een revolutie in opladen”

PhoneArena ·

  • Snelst opladen van iedere telefoon
  • Vooruitstrevende beeldkwaliteit
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Indrukwekkend snelle en vloeiende prestaties
  • Eerst niet-Google met Android 11 & Dual SIM
  • Camera nog altijd niet het aller-allerbeste
  • Geen telephoto zoom lens
  • Wordt wat warm tijdens intensief gebruik en gaming
  • Geen draadloos opladen
  • Geen IP waterdichtheid

OnePlus begon met een simpel idee: maak een telefoon, één telefoon, een zogenoemde "flagship killer", een toestel met de snelste processor voor handen voor een veel lagere prijs dan andere vlaggenschepen.

Vandaag echter is OnePlus een beetje anders. Het verkoopt niet één, niet twee, maar 6 verschillende telefoons. Hieruit de juiste kiezen is een beproeving op zich, en de nieuwste OnePlus 8T voegt zelfs nog meer nuance toe aan de mix.

Dus in OnePlus' wereld is de nieuwe 8T iets goedkoper dan het huidige vlaggenschip, de OnePlus 8 Pro die in april uit kwam, en hij is ook iets duurder dan de OnePlus 8, een telefoon met nagenoeg identieke specificaties en afmetingen. Het is een beetje van beide werelden; de 8T heeft de snelle 120 Hertz schermverversing van de 8 Pro maar het heeft niet het vlaggenschip camerasysteem. Hij komt ook met een plat scherm, terwijl de 8 en 8 Pro beiden een gebogen scherm hebben. En om het nog lastiger te maken voegt het een revolutionair oplaadsysteem toe dat nog geen enkele OnePlus eerder had. Draait het inmiddels al in je hoofd?

Aan het einde van de dag is de OnePlus 8T een feest om te gebruiken en met een revolutionair oplaadsysteem dat haast onterecht onderbelicht bleef. Wanneer de camera niet bovenaan je prioriteitenlijst staat dan is dit een eenvoudig aan te bevelen telefoon. Maar met zoveel OnePlus telefoons om uit te kiezen en zo weinig verschillen tussen die modellen, voelt het toch alsof de slogan "Never Settle" een beetje uit het oog verloren is.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/OnePlus-8T-Review-a-revolution-in-charging_id4884

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven