OnePlus 7T reviews


Lees hier OnePlus 7T reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 7T vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen OnePlus 7T review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,5
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Eigenlijk beter dan de OnePlus 7 Pro”

The Verge ·

  • 90Hz scherm fijn in gebruik
  • Compacter minder duur dan OnePlus 7 Pro
  • Uitstekende prestaties
  • Standaard met Android 10 met nuttige extra functies
  • Camera tipt niet aan duurdere telefoons
  • Weliswaar kleiner, mag nog altijd groot
  • Batterijduur gemiddeld ondanks grotere accu
  • Niet draadloos op te laden

Is er eigenlijk iets aan de OnePlus 7T waar we niet van houden? Nou, om te beginnen de gemiddelde batterijduur. Tijdens mijn testweek haalde ik een scherm-aan-tijd van 5 uur en dat ondanks een accucapaciteit van 3800 mAh. Ik denk niet dat dit echt een groot probleem is; de meeste mensen zullen een hele dag halen met een 7T maar wie gelet op de specificaties dacht een dagenlange batterij-monster in huis te halen moeten we teleurstellen. Het mag duidelijk zijn dat het 90Hz scherm een impact heeft op de accuduur en je kunt het altijd nog terugschroeven naar 60Hz als je dat wilt. Toch denk ik dat je dat verlies voor lief moet nemen; het 90Hz scherm is namelijk n van de belangrijkste reden om hem te kopen.

De 7T heeft ook een bekend OnePlus-probleem; hij ondersteunt geen draadloos laden (misschien vind jij dit geen probleem, voor mij is dat het wel), het heeft geen officile IP-rating voor water- en stofbestendigheid, en je kunt het geheugen niet uitbreiden met een microSD-geheugenkaart. Hij heeft ook de neiging om vrij agressief apps te sluiten die niet draaien, iets waarvan OnePlus zegt aan te zullen passen. Ik merk dit nog het meest wanneer ik Android Berichten op m'n computer gebruik en ik geen berichten kan versturen en ontvangen zoals ik niet de 7T ontgrendel. En ook al is de deze telefoon kleiner dan de 7 Pro and daardoor makkelijker vast te houden; hij zal voor sommigen toch nog altijd te groot zijn.

Het meeste hiervan kan ik hem vergeven en vergeten als ik bedenk dat je voor minder dan 700 euro een telefoon met zulke goeie prestaties en zo'n fantastisch scherm krijgt. We verwachten dat Google een soortgelijk 90Hz scherm in de aankomende Pixel 4 plaatst maar ik garandeer je dat die prijs nergens in buurt komt van de prijs van de 7T. Je kunt niet eens een 90Hz scherm krijgen in een telefoon van Samsung, Apple, LG, Huawei of andere grote telefoonfabrikanten.

Sterker nog, wanneer ik de 7T vergelijk met andere telefoons, zelfs de 7 Pro, dan denk ik dat er niets in de buurt komt voor wat betreft scherm, prestaties en prijs.

Bron: https://www.theverge.com/2019/9/26/20881638/oneplus-7t-review-specs-features-price-availability

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven