OnePlus 7T Pro reviews


Lees hier OnePlus 7T Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 7T Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen OnePlus 7T Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,5
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Kleine upgrades maken hem net iets beter”

The Verge ·

  • Scherm nog altijd geweldig
  • Batterij ook nog steeds goed
  • Snel op te laden
  • Betere camera te krijgen voor minder geld
  • Geen draadloos laden en officieel waterdicht
  • 90Hz niet meer exclusief voor OnePlus

De OnePlus 7T Pro is net zo'n geweldige telefoon als de OnePlus 7 Pro vorig jaar was. Veel van de upgrades, zoals een grotere en sneller op te laden batterij en snellere processor, zijn stuk voor stuk klein te noemen. Echte nadelen kennen ze niet. Wat dat betreft is de 7T Pro een beter toestel dan de 7 Pro was, al is het verschil zo klein dat ik niet denk dat 7 Pro-eigenaren zich zorgen moeten maken om te upgraden.

Het is een beter toestel maar daarmee denk ik niet dat het de beste koop is. Vorige keer moest je bijvoorbeeld de OnePlus 7 Pro wel kopen om een heerlijk hoge verversingssnelheid te hebben. Deze keer kun je daarvoor ook bij de OnePlus 7T terecht, die ook nog eens minder kost. Natuurlijk moet je dan wel de notch voor lief nemen, een lagere schermresolutie en een scherm dat niet bij de randen is afgerond maar dat lijken stuk voor stuk niet echt dingen die het prijsverschil rechtvaardigen. Dan is daar ook nog de recent aangekondigde Google Pixel 4. Voor %u20AC779 is het prijsverschil minimaal en je krijgt en dikkere schermranden voor maar gelet op Google's verleden krijg je er wel een betere camera voor.

De OnePlus 7T Pro is een telefoon met vele high-end specificaties met een redelijk goede camera en een prijs die nog altijd goedkoper is dan andere vlaggenschepen. Nu de OnePlus 7T veel van de beste functies van de 7 Pro heeft overgenomen, waaronder het 90Hz scherm, lijkt de 7T Pro niet meer zo'n goede koop te zijn. Maar als je zeker wilt zijn dat je het beste van OnePlus in huis haalt (met n van de beste telefoonschermen van nu uitroepteken) dan rechtvaardigt dat de premium prijs voor een 7T Pro.

Bron: https://www.theverge.com/2019/10/18/20918732/oneplus-7t-pro-review-specs-features-price-camera-battery-life

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven