OnePlus 10 Pro reviews


Lees hier OnePlus 10 Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 10 Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen OnePlus 10 Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,5
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Stap voorwaarts, maar geen grote”

PhoneArena ·

  • Goede prestaties zonder te oververhitten
  • Goede accuduur
  • Prachtig beeldscherm
  • Fijne haptics en prachtig geluid
  • Premium design & veelzijdige camera
  • De soms sombere kleuren
  • Inconsistente kleurtemperatuur tussen verschillende lenzen
  • Geen automatische nachtmodus

Aan het eind van de dag is de OnePlus 10 Pro een stap vooruit, maar geen gigantische. We hoopten meer van de camera en alhoewel je sommige geweldige opties krijgt zoals 4K120 en 8K video is de beeldstabilisatie niet in lijn met de concurrentie en er is ook nog wel wat werk te verrichten op het gebied van de kleuren. Als ik voor mezelf spreek, en gelet op alle hype en verwachtingen vooraf, mis ik toch de wow-factor.

Er is ook veel om van te houden bij de 10 Pro. Z'n snelheid is, nee voelen we, ongeevenaard in het Android-kamp en de interface en vooral z'n animaties en bediening voelen verfijnd aan met een sterke associatie met dat andere fruitige bedrijf. We kunnen ook z'n ontwerp waarderen waarbij we onze hoed afnemen voor gave kleine dingen zoals de alert-slider. De 10 Pro brengt ook de Snapdragon Gen 1 mee waarmee het een fijne verbetering is voor met name gamers.

Moet je er één kopen? Nou, voor wat het waard is, is de OnePlus 10 Pro vooral iets wat we van OnePlus al kennen zonder de baanbrekende dingen waar je op gehoopt had. Als je huidige mobiel aan vervanging toe is en je niet op zoek bent naar de beste camera-ervaring, dan is hij absoluut het overwegen waard.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/oneplus-10-pro-review_id5333

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven