Nothing Phone (1) reviews


Lees hier Nothing Phone (1) reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Phone 1 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nothing Phone 1 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,8
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Een opmerkelijk ogende mid-range Android-telefoon”

Engadget ·

  • Uniek transparant ontwerp
  • In het oog springende Glyph Interface
  • Concurrerende prijs
  • Competente camera's
  • Glyph Interface niet erg nuttig
  • Sommige functies erg gimmicky
  • Significante schermranden

Tijdens de onthulling van de Nothing Phone 1 zei Carl Pei dat "de stabiliteit veel belangrijker is dan veel flitsende functies". Dat was een gekke woordkeuze want de grootste onderscheidende factor van deze telefoon is letterlijk een flitsende functie.

Het goede nieuws is dat al deze inspanningen geleid hebben tot hoe hij eruit ziet. En hij ziet er oogverblindend uit dankzij de Glyph lichtjes. Iets wat niet ongedaan wordt door de wankelende software, gemiddelde camera's of tegenvallende bouwkwaliteit. Het is al met al een competente Android telefoon.

De prijs, de stijl en de aandacht voor detail zijn indrukwekkend. 'Nothing' balanceert op een dunne lijn tussen gimmick en functies, maar een nieuw bedrijf mag dat. Er is geen voorganger om na te doen, en dit is in het voordeel van 'Nothing'. Dat gezegd hebbende, z'n grootste rivaal is de Google Pixel 6a, met een gelijkwaardige prijs en z'n eigen unieke vormgeving.

Dit is een nieuwe mobiel van een nieuw bedrijf, dus ik blijf hem langer in de gaten houden. Maar 'Nothing' heeft een indrukwekkend debuut gemaakt. Geloof niet in alle hype om hem heen, maar de Phone(1) is een overtuigend antwoord voor wie op zoek is naar een midrange telefoon en wie een telefoon wil die er anders uitziet maar de rest vooral hetzelfde doet.

Bron: https://www.engadget.com/nothing-phone-1-review-transparent-smartphone-090029611.html

1 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven