Nokia N79 reviews


Lees hier Nokia N79 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de N79 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia N79 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,1
12 reviews
5 sterren
4 reviews
4 sterren
7 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Brenda ·

idd loopt deze foon vast... afentoe op de laptop aansluiten met kabel en software updaten helpt... na 2 x geen vastloper meer gehad. smsen is waardeloos. en ik kan de inbox niet in 1 x verwijderen!!
weet je hoe lang je bezig bent om 2000 sms handmatig te verwijderen.. en oh..hij bewaart maar 20 verzonder smsjes... ik neem geen nokia meer hierna.. maar weer gewoon een samsung

0 0

Thomas ·

Wat een **telefoon. Heb hem 5 dagen als leentoestel gehad, en was blij dat hij de deur weer uit was! Loopt doorlopend vast, begint spontaan door het menu te bladeren. Smsjes die je tot 5x toe opnieuw moet typen omdat hij weer vastloopt... Grrrr. En dan ook nog toetsen die te klein zijn en te glad om de goede in een keer te raken!

0 0

alex ·

wat een "K" telefoon...alleen maar vastlopers...spontaan trillen...kleurachtergrond verspringt...gaat door ongevraagd door het hele menu...echt een AFRADER !!!
Nu al 5 week opgestuurd...en iets horen??? NOWAY...moet toch maar es van NOKIA Afstappen!!!!!

0 0

Patricia ·

Mijn telefoon heeft al een paar weken de kuren dat hij spontaan begint te trillen en dat de achtergrondkleur verandert en dan weer terugverandert zoals hij ingesteld is. Maar sinds vandaag is hij blijven hangen lijkt wel en is hij niet meer te bedienen, kan er niks meer mee. Wanneer ik de accu verwijjder en hem opnieuw erin zet en weer aanzet, dan toont de telefoon alleen weer het beginscherm en is er verder niets meer mee te doen.
Is er iemand die ook deze problemen heeft gehad met zijn telefoon en wat veroorzaakte die problemen? Ik heb hem nu 6 maanden.

0 0

Theo ·

Mooi, tof en handig bijna-alles-in-een-toestel. Zelfs navigatie-systeem Route 66 draait erop. Echter dan weleens een vastloper. Installatie Route 66 alleen voor diehards... Toetsen wel wat klein en soms matig leesbaar. Toestel maakt erg mooie foto's en werkt uitstekend met iSync (Mac) en carkit (Parrot). Kortom: een echte aanrader.

0 0

Sam ·

Prima toestel. fotokwaliteit perfect. Nadeel Geen mogelijkheid om thuis wifi verbinding te krijgen mer KPN Experiabox. Zowel vanuit de Nokia als KPN wordt daar geen aandacht aanbesteed

0 0

Anneke ·

Hij ziet er super leuk uit, echter loopt hij constant vast, en er verschijnen rare plekken op het beeldscherm!

0 0

Bram ·

Ik heb de telefoon net een tijdje, en hij bevalt me zeer goed, echt een aanrader!

0 0

Gaby ·

Tot nu toe niets op aan te merken, ik heb hem nu3 maanden, hele goede telefoon.
Het enige wat ik er op aan te merken heb is het toetsenbord. stroeve toetsen . dicht bij elkaar en slecht leesbaar (voor mij) . Wel geweldige camera !! .alles heel makkelijk op de computer te zetten, zeer gebruikers vriendelijk

0 0

Jan Willem Bol ·

Mooie telefoon, veel handige functies. Toetsenbord is goed bedienbaar voor mensen met grote handen en/of die veel smsen.

0 0

Roald ·

Helemaal Top deze telefoon

0 0

-StreeT!` ·

Heerlijke Telefoon, Camera Top! vooral helemaal in het wit vind ik heel erg tof geeft je toch een iPod` gevoel..razz

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven