Nokia N78 reviews


Lees hier Nokia N78 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de N78 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia N78 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,7
6 reviews
5 sterren
4 reviews
4 sterren
2 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Faruk ·

Ik heb de tel nu al bijna jaar en heb er nooit problemen mee gehad.
In het begin wel wennen (van SE naar Nokia Nseries) maar na een tijdje blijkt het een hele fijne telefoon!Hij ziet er lekker stoer en mannelijk uit, dus wat dat betreft scoort die ook hoog met zijn uiterlijk (vele malen beter dan de N82) Het enige kritiek die ik op de tel heb is dat het erg vingervlek-gevoelig is: je blijft het maar poetsen. Maarja schoonheid kent zijn prijs he...
Ik heb onlangs bericht gehad van mijn profider dat ik een nieuwe tel mag uitzoeken, maar ik vind het nog te vroeg om deze tel te laten gaan =) Ik blijf er mooi nog een tijdje mee rondlopen!

0 0

Bas ·

Een goede telefoon. Hiervoor had ik een 6300 ook een goed toestel. De N78 kan wat meer. Gps-module leuk om mee te spelen.

0 0

profesor ·

FM modulator doet perfect. Alleen toetsen vind ik te klein.Verder goede toestel.

0 0

Renske ·

Even weer net iets meer mogelijkheden dan mn vorige nokia: de 6233, maar na even uitvogelen gsm exact zo ingedeeld als ik het graag heb. Mooie telefoon met veel mogelijkheden voor een goeie prijs. Aanrader!

0 0

Vannes ·

Voor degene die een mooie, functionele telefoon wenst, is de N78 een heel nette telefoon. Hiervoor had ik de HTC Touch, maar was al heel snel uitgekeken op het touch systeem. Deze telefoon heb ik nu een week in bezit en ben een tevreden mens. Het is weer gewoon een telefoon in plaats van een computer waar je ook nog mee kunt bellen.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven