Nokia Lumia 625 reviews


Lees hier Nokia Lumia 625 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Lumia 625 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia 625 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,0
1 review
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Henk ·

Na lang wikken en wegen de overstap gemaakt van Android naar het Windows Phone platform. En wat is dat een ontzettend goeie stap geweest in combinatie met het 4,7' scherm. Het geheel loopt zeer vloeiend, en de windows struktuur is erg overzichtelijk.
Het constante geklaag dat de app store van windows veel minder apps heeft dan Apple of Android lijkt me logisch want die zijn al veel langer bezig. De apps van 4 jaar geleden binnen Apple of Android gebruikt ook niemand meer, ook alleen maar de laatst apps. Alle bekende nieuws apps zijn gewoon te downloaden en bijna allemaal gratis.
whatsApp ziet er binnen Windows ook veel mooier uit. Kortom ik had de overstap veel eerder moeten maken, wat een genot !

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven