Nokia 3250 reviews


Lees hier Nokia 3250 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 3250 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia 3250 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,0
12 reviews
5 sterren
9 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

John-Michel ·

Heb deze tel een jaar gehad, en vind het echt een top toestel. Functies die er op zitten werken goed en zijn mooi in detail uitgevoerd. Hij kan ook heel goed tegen een stootje. Ben zelf vrachtwagen monteur, en hij is al vaak gevallen of met olie handen gepakt. En hij blijft het gewoon normaal doen!

0 0

Pure ·

Heb het toestel een jaar, maar ben er zeer tevreden over. Het toestel oogt misschien wat lomp, maar dit valt reuze mee. Het heeft ook zo zijn voordelen, hij is stevig en de batterij gaat lang mee. De mp3 speler is gewoon super en de camera is overdag goed, maar snachts zeer matig. Het draaisysteem is stevig en de mobiel kan tegen een stootje. Het is gewoon een perfect toestel, heb er geen problemen mee en heeft uitgebreide functies, zakelijk, maar goed.

0 0

Naomi ·

Ik heb m nu al ongeveer 9 maanden en hij zit vol met krassen. Er zit zelfs al een gat in! Het punt is dus dat hij erg snel beschadigd, en die beschadigingen zijn erg goed te zien. Maar er zitten ook goede dingen op zoals de MP3 en de camera. Snake vind ik helemaal geweldig.
Voor toekomstige kopers; ga zorgvuldig met dit toestel omwink

0 0

hannez ·

Ik vind het een redelijk goed toestel maar het is wennen met de nieuwe software, alles wordt zoeken. Ik heb het toestel nu drie maanden en het wordt steeds minder. Een paar plus punten: + enorm goede geluidskwaliteit voor de MP3 speler maar dan moet je het op 90% zetten + goed bereik. Minpunten: - moeiljk toestel - software is van slechte kwalitiet - groot (ik heb het toestel altijd in mijn broekzak en dat zit niet lekker) - zwaar - snel krassen op het scherm. Ik ben blij dat ik nu voor een 1 jarig abbo ben gegaan. Ik zou niet langer met het toestel willen doen. Misschien heb ik al veel eerder een nieuwe.

0 0

Tommy ·

Goede telefoon over het algemeen, maar ik snap niet dat mensen zich niet irriteren aan hoe de geheugen kaart erin moet! Ik heb deze telefoon nu net en het toestel zegt dat ie het geheugen niet kan vinden van de kaart. Misschien ligt het aan mij, maar een maat van me heeft deze telefoon ook met precies hetzelfde probleem. Daar dus een dikke 3 voor ofzo! Voor de rest fijn, mooi, etc.

0 0

R3250 ·

Ik heb deze mobiel nu een week en ik vind het toestel geweldig. Dit is de eerste smartphone die ik heb en het verbaast me echt wat je er allemaal mee kunt. Wat ik jammer vind is dat je je eigen liedjes, die je op je telefoon heb gezet, niet automatisch in de MP3 speler zit. Voor de rest is het een geweldige telefoon, qua beelscherm, geluid, foto-camera, etc

0 0

Jasper ·

Gweldig toestel, zeer veel functies, voelt lekker aan in je hand. Het is allemaal zeer stevig. MP3 is geweldig, prachtig geluid ook hard. Camera is ook goed. 512 MB erbij is genoeg voor mij. Accessoires is ook voldoende, alleen geen polsbandje maar daar kan ik wel mee leven.

0 0

Arthur ·

Ik heb mooie toestel nu drie weken volgens mij. Als eerste ligt het lekker in je hand. Ook al lijkt hetj wat groot. Het draaisysteem is erg handig en vrij stevig. Het TFT scherm is erg mooi van kwaliteit. MP3 op het toestel is zeker de moeite waard. En op de luidsperker is het zeker erg zuiver. Wel vind ik de muziek er moeilijk te beheren als je nooit eerder een nokia hebt gehad. Maar dat zal wel goed komen. De headset is erg fijn alleen bij het bellen had de microfoon wel beter gemogen. De fotos zijn erg goed van kwaliteit. De minpunten vind ik dat je echt de vieze vlekken op het toestel ziet. En misschien had het joystick wat fijner gemogen. En ik vind het soms wat traag qua software. Maar verder een prima toestel. Ik ben blij dat ik dit toestel heb ondanks ik eigenlijk geen Nokia fan ben.

0 0

oualid ·

Ik heb het toestel al bijna een maand & het is gewoon perfect. MP3 is goed, camera goed. Heel handig in gebruik. Het toestel is misschien een beetje trager dan de Samsung (D500), maar dat is niet storend. Zeker een aanrader

0 0

Ben ·

Net een week in huis en erg tevreden! Het menu werkt snel, synchronisatie verloopt vlekkenloos, display en camera heel goed en de beltonen eindelijk lekker helder en hard. Het joystickje had wat anders gemogen (krijg bij lang gebruik last van me duim). Als TomTom nou ff opschiet met een update voor Symbian 9.1 dan ben ik helemaal blij. Oja, ik kan alleen de instelling voor automatische toetsenblokkering niet vinden. Maar ja, komt goed. Echt een kicke-ding!

0 0

Erie ·

Ik heb de telefoon pas en het menu is het precies zelfde als N70 en ik vind het een super mooi toestel met alles erop. Echt een topper en een aanrader.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven