Nokia 3 reviews


Lees hier Nokia 3 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 3 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia 3 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Veel voor weinig met de Nokia 3”

Bas ter Aa ·

  • Beeldscherm
  • Dual-sim en SD-slot
  • Stock Android
  • Camera
  • Opladen duurt tergend lang
  • Navigatieknoppen geven geen licht

Vroeger liep ik al met een Nokia telefoon rond. Toen ik hoorde dat Nokia Android-telefoons ging uitbrengen, was ik meteen verkocht. Uiteindelijk heb ik voor de Nokia 3 gekozen omdat ik honderden euro's uitgeven aan een smartphone te veel van het goeie vind.

Ik ben dol op het beeldscherm en het formaat. Hij is zo compact dat ik hem met n hand kan bedienen. Je hoeft ook niet te kiezen tussen een tweede simkaart of extra geheugen. Met de Nokia 3 kan beide. Dat was de eerste keer dat ik het zag op een smartphone. En Android Nougat is mooi en clean, zonder een waardeloze schil over het OS.

Foto's schieten is niet de sterkste kant van de Nokia 3 maar daar kan ik niet van wakker liggen. Ook opladen duurt erg lang (bijna 3 uur). Oplossing: hang hem 's avonds aan de oplader. Het meest vervelende vind ik toch wel dat de knoppen onder het scherm geen licht geven. Vooral 's avonds geeft dat nog al eens problemen.

Conclusie: de Nokia 3 is prima telefoon voor zijn prijsklasse maar komt met enkele mitsen en maren waar ik prima mee kan leven.

3 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven