Motorola razr (2022) reviews


Lees hier Motorola razr (2022) reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de razr 2022 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Motorola razr 2022 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,8
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Motorola heeft hem bijna”

PhoneArena ·

  • Vrijwel geen scherm-vouw
  • Stevig scharnier
  • Helder en nuttig secundair scherm
  • Goede hoofdcamera
  • Mooie audiokwaliteit
  • Geen geweldige batterijduur
  • Gemiddelde prestaties ultra-groothoek camera
  • Belkwaliteit zou beter kunnen
  • Te duur

De Motorola RAZR 2022 is een grote verbetering van z'n voorganger op vrijwel ieder gebied. Het ontwerp is verfijnder, hij heeft bijna uitstekende prestaties, beide schermen zijn helderder en beter. Het scherm heeft één van de kleinste vouwen die ik ooit op een foldable heb gezien, en dat is voor mij een groot voordeel.

Toch, als het aankomt op z'n enige concurrent, de Galaxy Z Flip 4, dan presteert de RAZR 2022 op vrijwel ieder gebied slechter. Hij komt qua ruwe prestaties bijna overeen maar het camerasysteem is duidelijk slechter. De accuduur is ook niet geweldig, en Samsung's telefoon is compacter en voelt meer premium aan. De RAZR is ook nog eens duurder, en dat is dan meteen de doodsteek.

Een vouwloos ontwerp is niet genoeg om de tekortkomingen van de RAZR 2022 goed te maken. En wat als we hem vergelijken met normale telefoons in dezelfde prijsklasse? I noemde eerder al even de recent verschenen Motorola Edge 30 Ultra. Deze telefoon is goedkoper, heeft een geweldig camerasysteem, een schitterend ontwerp, en razendsnel opladen met een veel grotere batterij.

Samsung's Galaxy S22 Ultra en Apple's iPhone 14 Pro Max zijn ook gelijk in prijs als deze Motorola RAZR 2022. Wanneer we hem vergelijken met deze twee dan lijkt de RAZR2 op een veel goedkopere telefoon.

Maar als je een RAZR-fan bent, en houdt van het nostalgische ontwerp, en een vouwbaar toestel wilt zonder noemenswaardige vouw, dan is de RAZR 2022 de beste en enige keus.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/Motorola-RAZR-2022-Review_id5600

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven