Motorola Moto G9 Plus reviews


Lees hier Motorola Moto G9 Plus reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Moto G9 Plus vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Motorola G9 Plus review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Veilige koop”

PhoneArena ·

  • Uitstekende batterijduur
  • Erg snel laden
  • Veelzijdige ultra-groothoek camera
  • Handige Google Assistant-knop
  • Een 3.5mm koptelefoonpoort
  • Foto's soms te vlak
  • Tikkeltje te groot en zwaar

De bescheiden Moto G9 Play van eind 2020 kan gezien worden als het begin van Motorola's vooruitgang in het mid-range segment. Maar toch is het deze voordelige Moto G9 Plus die onze meeste interesse wekt. Op eerste gezicht heeft hij alles: een groot scherm, grote batterij, een redelijke mid-range processor en een veelvoud aan nuttige camera's. En dit alles met een nette en degelijk prijskaartje: de Moto G9 Plus koop je al voor minder dan 270 euro. Klinkt goed, maar is het in werkelijkheid ook zo goed als op papier?

Voor de meeste dingen wel; de Moto G9 Plus is een aardige en degelijke telefoon. De prestaties zijn oke, het scherm is nauwkeurig en helder en de accuduur is uitstekend. De camera heeft wat eigenaardigheden die nog weggewerkt moeten worden maar over het algemeen zijn ze extreem bruikbaar. Het enige nadeel van deze mid-ranger is z'n formaat, dat voor sommigen een probleem kan zijn terwijl veel anderen er prima mee kunnen leven.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/Motorola-Moto-G9-Plus-Review_id4861

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven