Motorola Moto G84 5G reviews


Lees hier Motorola Moto G84 5G reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Moto G84 5G vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Motorola G84 5G review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


5,5
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Prima voor alledaags gebruik, mits geen hoge verwachtingen”

PhoneArena ·

  • Betaalbaar
  • Slank ontwerp
  • Levendig en vloeiend 120Hz scherm
  • Grote 5000 mAh batterij
  • Duidelijke stereo speakers
  • Gedateerde processor
  • Traag opladen
  • Camera prestaties bij weinig licht niet geweldig

De Moto G84 5G doet de standaard-dingen goed. En terwijl z'n prestaties niet van de bovenste plank zijn (de Snapdragon 695 verpest een beetje de algehele beleving), voldoen standaard dingen als surfen, video streamen of social media. Plus, het kunnen personaliseren is een mooie toevoeging om hem helemaal je eigen te maken.

Het 6.5 inch POLED scherm springt er echt bovenuit, dankzij z'n indrukwekkende helderheid en uitstekende kleurechtheid. Het is jammer dat er geen HDR-ondersteuning is om deze pluspunten extra te benadrukken. Toch biedt de Moto G84 een onverwacht grote multimedia-ervaring, niet alleen vanwege z'n scherm maar ook vanwege de bruikbare stereo speakers.

Op het camera-gebied is hij niet de beste, vooral bij weinig licht, maar hij levert wel degelijke plaatjes af als je geen topkwaliteit nodig hebt. De oplaadsnelheid frustreert me om eerlijk te zijn. Maar als je geen haast hebt dan hoeft het geen probleem voor je te zijn.

In een notedop, als je geen al te hoge verwachtingen hebt, vooral op gebied van prestaties, dan is dit een degelijke telefoon voor alledaags gebruik. En is de Moto G84 5G een degelijk pakket met van alles wat in zich.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/motorola-moto-g84-5g-review_id6031

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven