Motorola Defy (2021) reviews


Lees hier Motorola Defy (2021) reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Defy 2021 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Motorola Defy 2021 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,0
1 review
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Geen hoesje benodigd”

PhoneArena ·

  • Accuduur van de bovenste plank
  • Degelijke bouwkwaliteit
  • Doorgaans vloeiende gebruikservaring
  • Voldoende krachtige chipset
  • Tegenvallend scherm, slechte kleurechtheid en lage helderheid
  • Videokwaliteit en geluidsopname erg slecht
  • Slechte haptische feedback en trage toetsenbordinvoer
  • Foto's maken volstaat net maar niets bijzonders

Motorola lanceerde haar 2e Defy-telefoon dit jaar, de Motorola Defy (2021). Net als z'n 10 jaar oude voorganger is deze Defy gemaakt van een robuuste behuizing en gericht op een specifieke doelgroep. Eén die zich vaak in gevaarlijke omgevingen bevindt en wel een bijpassende telefoon kan gebruiken.

De sterke punten van de Defy zijn een duurzame bouwkwaliteit en z'n geweldige batterijduur. Op het gebied van software is het een plezierige ervaring dankzij de kale Motorola skin bovenop Android. Het is wel moeilijk dezelfde lof toe te kennen aan het camerasysteem, die is op z'n best benedenmaats te noemen.

Een van de meest voor de hand liggende concurrenten zouden die van bedrijf Cat zijn. Het meest in de buurt qua prijs is de goedkopere Cat S42. De Motorola Defy is iets duurder maar biedt wel meer.

De Defy zit in z'n eigen klasse. Hij combineert een goede gebruikservaring met een duurzame en robuuste behuizing voor een prijs dat op eerste gezicht wat te hoog ligt maar waar je uiteindelijk wel voldoende waar voor krijgt.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/Motorola-Defy-2021-review_id5218

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven