LG GW620 review


De LG In Touch GW620 is het eerste Android toestel van LG en wordt vooral in de markt gezet als een social networking telefoon. Het toestel heeft een volwaardig QWERTY toetsenbord, 3 inch touchscreen, WiFi, GPS plus kompas en een 5 megapixel camera.

En in combinatie met Android Market zorgt dit ervoor dat je de telefoon volledig naar eigen wens kunt personaliseren.

Verder heeft de Koreaanse fabrikant een eigen schil voor Android 1.5 ontwikkeld, die ze het S Class UI voor Android noemen. Ook heeft LG een eigen service om je sociale netwerken te beheren in het leven geroepen, te weten de Social Networking Service oftewel SNS. De grootste concurrenten van het toestel zijn de Motorola Milestone en de T-Mobile G1

Wat zit er bij het toestel?

De compacte LG GW 620 wordt geleverd in een zelfde soort doos als het toestel, compact. Opvallend is dat we een prachtige Poolse doos krijgen, maar gelukkig is bij het opstarten het besturingssysteem wel gewoon de Nederlandse taal beschikbaar. In de doos zit een USB oplader, USB kabel, 8 GB microSD geheugenkaart, een In Ear headset, en een gebruiksaanwijzing. De meegeleverde batterij heeft een indrukwekkende capaciteit van 1500 mAh. Dus dat belooft wat voor het uithoudingsvermogen. Op de kwaliteit van de accessoires hebben we geen op- of aanmerkingen.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel