LG G8X ThinQ reviews


Lees hier LG G8X ThinQ reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de G8X ThinQ vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen LG G8X ThinQ review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Vreemde eend is moeilijk aan te raden”

PhoneArena ·

  • Goede batterijduur
  • Luide stereo luidsprekers
  • Goed uitziend scherm
  • Redelijk geprijsd
  • Dual Screen hoesje werkt frustrerend en grotendeels overbodig
  • Trage vingerafdrukscanner zonder biometrisch alternatief
  • Foutjes in de software

De LG G8X is een gekke telefoon, en n die aantoont dat LG's telefoondivisie een betere strategie moet verzinnen. De LG G-serie moet juist bestaan uit representatieve kwaliteit telefoons die het grote publiek aanspreken. In plaats daarvan wordt als belangrijkste functie van de G8X de Dual Screen Case die in de praktijk maar weinig mensen zullen gebruiken. LG's energie en mankracht had beter gestoken kunnen worden in een betere vingerafdrukscanner, een hogere kwaliteit selfiecamera en een betere software-ervaring.

Natuurlijk zijn er ook veel dingen bij de LG G8X om van te houden. Hij heeft een goed uitziend scherm, uitstekende batterijduur en een set hoge kwaliteit luidsprekeres. Maar het meest belangrijke, z'n redelijke prijs die flink lager is dan bijvoorbeeld de Galaxy S10. Maar nogmaals, de tegenvallende prestaties tijdens dagelijks gebruik maken hem moeilijk aan te raden. Vooral tegenover een OnePlus 7T die vrijwel evenveel kost en veel meer waar voor je geld geeft.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/LG-G8X-and-Dual-Screen-Review_id4748

0 1

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven