Huawei Y625


Huawei Y625
Huawei Y625 schuin linkerzijkant wit
Huawei Y625 zwart schuin
Huawei Y625 achterkant zwart
Huawei Y625 achterkant wit
Huawei Y625 wit schuin rechterzijkant 2
Huawei Y625 wit schuin rechterzijkant
Huawei Y625 wit schuin
Huawei Y625 wit achterkant schuin
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarWitZwart
Schermformaat
5,0 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten Huawei Y625

  • Vriendelijke en stijlvolle vormgeving
  • Geschikt voor twee simkaarten
  • Kent speciale batterijbesparingsmodus

Minpunten Huawei Y625

  • Beschikt niet over 4G-internet

Prijsvergelijker Huawei Y625
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Ben € 11,00 € 0,00 - 1000 MB   Tip
Ben € 12,00 € 0,00 - 1000 MB   Bekijk
Vodafone € 12,50 € 0,00 - -   Bekijk
Ben € 16,00 € 0,00 - 1000 MB   Bekijk
Ben € 16,50 € 0,00 - 2000 MB   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Huawei Y625 met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Huawei Y625 in het kort

De Huawei Y625 is een bescheiden 5 inch grote Android-telefoon met ruimte voor twee simkaarten en eigenschappen die we ook bij veel andere instapmodellen aantreffen. Wat hem vooral interessant maakt is dat hij niet meteen oogt als een goedkope telefoon.

Ruim genoeg beeldscherm

Voor een 5 inch grote smartphone ligt de Y625 toch nog heel behoorlijk in de hand. Hierbij wordt het Huawei-toestel geholpen door zachte rondingen en een achterkant die voorzien is van een licht textuur. Snel zal het toestel dus niet uit je handen glijden. Het beeldscherm meet 5 inch in diagonaal en kent een FWVGA-resolutie van 854 x 480 pixels. Dat is vandaag de dag niet heel erg hoog maar is voor velen hoog genoeg. Netjes is in ieder geval dat het hier om een IPS-scherm gaat dat ook in direct zonlicht nog af te lezen is.

Belangrijkste Huawei Y625 specificaties

  • 5.0 inch IPS display
  • Twee simkaarten gebruiken dankzij Dualsim-ondersteuning
  • 8 megapixelcamera
  • 4 GB ingebouwde opslag maar uitbreidbaar dankzij microSD-geheugen
  • Quad-core Snapdragon 200 processor op 1,2 GHz, 1 GB aan werkgeheugen

Camera en processor

Duiken we nog wat verder in de Huawei Y625 dan treffen we aan de achterkant een 8 megapixel camera aan die voorzien is van een LED-flitser. Hierdoor kun je ook 's avonds of in het donker nog foto's schieten. De camera is dan weer niet voorzien van autofocus waardoor het maken van extreme close-ups niet mogelijk is, zogenaamde macro-fotografie. De selfiecamera is 2 megapixel groot wat dan eigenlijk wel weer netjes is binnen deze prijscategorie. De gekozen processor past helemaal bij het betaalbare karakter van het toestel; een Qualcomm Snapdragon 200 die beschikt over vier kernen.

Huawei Y625 zwart schuin

Geschikt voor Dual SIM

De Huawei Y625 biedt ruimte aan maar liefst twee simkaarten. Hierdoor kun je op twee verschillende nummers gelijktijdig bereikbaar zijn. Ook kun je een data-simkaart combineren met een simkaart waarmee je alleen kunt bellen. Mobiel internetten kan trouwens op maximaal 42 Mbit/s. Dat is weliswaar langzamer dan 4G maar nog altijd vrij snel. Om dit alles van stroom te voorzien ligt er een 2.000 mAh grote batterij in het toestel. Dat klinkt niet heel erg veel maar Huawei belooft dankzij een speciale besparingsmodus dat slechts 10% batterij genoeg is om de hele dag standby te staan.

Huawei Y625 prijzen

De Y625 is zowel los als met abonnement verkrijgbaar. Het voordeligst is momenteel €159. Wil je dit bedrag niet in een keer uitgeven dan is een abonnement verstandiger. Zonder bijbetalen heb je dan al vanaf 11 euro een exemplaar in huis. Dat bedrag geldt overigens wel voor een tweejarig abonnement. Ga je liever voor een kortere looptijd klik dan door naar deze abonnementspagina. Daar kun je in het filter links bovenaan filteren op de abonnementsduur. In dat zoekfilter kun je ook zoeken op bundels waaronder aantal belminuten, sms’jes en data. Ook kun je er invoeren hoeveel je wilt bijleggen voor een los toestel. Er valt vervolgens te kiezen uit de modellen wit (White) en zwart (Black). Wat opslagruimte betreft valt er weinig te kiezen, er is alleen een 4 GB uitvoering te koop. Mocht dat toch echt te weinig zijn dan kun je altijd nog een geheugenkaartje plaatsen.


Video over de Huawei Y625

Binnenkort ligt in de NLse winkel deze Huawei Y625 (dus zonder Ascend). Huawei legt graag zelf uit hoe en wat


Concurrenten van de Huawei Y625

Vergelijk de Huawei Y625 met deze producten


Praat mee over de Huawei Y625