Honor 200 Pro reviews


Lees hier Honor 200 Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 200 Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Honor 200 Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,6
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“De eerste portretfoto-telefoon”

PhoneArena ·

  • Stijlvol ontwerp, uitstekende bouwkwaliteit
  • Degelijke camera, uitstekend scherm
  • Snel op te laden, geweldig geluid
  • Duur
  • Gebogen scherm
  • Beperkt verkrijgbaar

Honor biedt met 200 Pro een geweldig pakket aan en toont aan hoe je een degelijke mid-range moet uitbrengen. Hij ziet er goed uit, is snel, en heeft enkele exclusieve camera-foefjes. Het is niet alleen een goede portretfoto-telefoon, maar het is meer dan dat.

De Honor 200 Pro is een uitstekende mid-range telefoon aan de bovenkant, met snelle prestaties, een stijlvol ontwerp en super snel op te laden. Ik kan me voorstellen dat deze telefoon het enkele vlaggenschip concurrenten het nog erg moeilijk gaat maken. Het enige wat het feestje kan bederven is z'n prijs.

De Honor 200 Pro is duurder dan gebruikelijke vlaggenschepen zoals de iPhone 15, Galaxy S24 en Pixel 8. Kan deze telefoon het tegen die opnemen? Jazeker! Maar je moet wel enorm veel vertrouwen hebben in het merk om er één te kopen in plaats van die andere "veilige" opties. En dat is jammer.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/honor-200-pro-review_id6324

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven