Honor 20 Pro reviews


Lees hier Honor 20 Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 20 Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Honor 20 Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,5
2 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Honor gaat all-in op smartphone-camera gebied”

TechRadar ·

  • Viervoudige camera is fantastisch
  • Handige vingerafdrukscanner
  • Groot helder scherm
  • Geen koptelefoonaansluiting
  • Magic UI ziet er kinderlijk uit
  • Punch-hole camera neemt schermruimte in

De Honor 20 Pro is een high-end smartphone die zich vermomd als een premium mid-range telefoon, net als de OnePlus 7 Pro trouwens maar dan zonder de hoge prijs.

Natuurlijk is de Honor 20 Pro geen high-end vlaggenschip, zo heeft hij bijvoorbeeld een vingerafdrukscanner aan de zijkant en mindere scherm-specificaties. Toch zou je denken met een high-end smartphone van doen te hebben in plaats van een mid-range toestel gelet op z'n functies en prestaties.

De vingerafdrukscanner zit op n van de handigste plekken die we ooit op een smartphone gezien hebben, we vonden hem zelfs handiger dan veel in-screen scanners. De lagere scherm-specificaties zijn niet storend, we zagen het verschil met concurrenten nauwelijks. We zijn simpelweg nog niet overtuigd van schermrandloze telefoons zonder camera-inkeping. Ze vallen namelijk na een poos namelijk nauwelijks nog op.

Voeg hier het competitieve camerasysteem aan toe, het perfecte schermformaat en een verwacht laag prijskaartje en je hebt een telefoon die vlaggenschepen van Apple en Samsung het nakijken geven.

Bron: https://www.techradar.com/uk/reviews/honor-20-pro

0 0

“Prachtig mobiel!”

Justin Sonsma ·

  • Mooi structuur!
  • Mooie resolutie!
  • Fingerprint aan de zijkant!

Ik vind er alles goed aan. Heb veel gehoord over de huawei, maar heb zelf nooit gedacht dat ze goed zouden zijn! Mijn vriend raad dit mij aan inplaats van een Samsung Galaxy S10 ! Ik hoop dat de telefoon dat waard is!

2 1

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven