HTC Magic reviews


Lees hier HTC Magic reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Magic vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen HTC Magic review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,2
7 reviews
5 sterren
3 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Erik ·

Wat heb ik een spijt dat ik dit toestel heb gekocht. Had hem meteen in mei gekocht toen hij net uit was gekomen. Het was wel wennen om met de HTC te werken ipv met een Nokia. Een aantal minpunten;

- belkwaliteit minder dan bij Nokia
- internet soms onverklaarbaar langzaam
- soms schakelt toestel automatisch uit
- sms en gaat niet met dikke vingers
- bij tweede lijn is de meldtoon zo zacht dat je hem altijd mist
- automatisch updaten geeft meldingen midden in de nacht
- camera heeft bedroevend slechte kwaliteit, je kan hem nooit stil genoeg houden
- en zo kan ik nog wel even doorgaan..

1 ding is duidelijk dit is mijn laatste smartphone, mijn vrouw heeft sinds kort een Iphone en die is veel gebruiksvriendelijker dan de HTC en het touchscherm werkt ook nog eens beter. Waarom heeft HTC niet minstens op hetzelfde niveau gekregen met de magic terwijl de Iphone al een jaar op de markt was.

Mijn advies, NIET KOPEN!

0 0

Adrian ·

Top toestel! Android besturing is geweldig vooral de mogelijkheden die het met zich mee brengt. De bluetooth functie wat inderdaard niet goed werkt is heel simpel weer op te lossen door Androbex te downloaden in de market en zo is er voor alles een applicatie beschikbaar die voor 99% in de market gratis te donwloaden zijn. In een woord geweldig. Het enige minpuntje is dat het toestel een 3.2 camra heeft en geen flitser. Maar ja, de Iphone heeft dit net zo en toch een succes. Echter is het wel dat de HTC magic veel meer mogelijkheden biedt dan de Iphone en dat maakt het toestel een uitstekende tegenhanger.

0 0

jano ·

leuk toestel
alleen mis ik de flitser en de bluetooth werkt belabberd. ik heb er veel problemen mee gehad, is er nog iemand die deze ervaring kan delen?

0 0

Jeroen ·

Heb de HTC Magic nu ongeveer 3 maanden, dus ik kan wel een gefundeerde mening geven. Om te beginnen, Android is een prima besturingssysteem. Werkt makkelijk en soepel. Als men teveel "speelt" met het toestel (wat ik dus doe), dan kan het systeem op een gegeven moment wat traag worden als je tig applicaties en widgets in de achtergrond installeert.

De eerste week dat ik de telefoon had, ben ik er heel voorzichtig mee geweest, maar zoals bij iedereen, wordt je minder "zorgzaam" naarmate de tijd vordert. Heb het toestel al een keer of 5 laten vallen, gelukkig nog helemaal geen schade eraan. Dus robuustheid is prima. Belkwaliteit en uiterlijk niets over te klagen.

De functies: Top! De Google integratie is super. Verbaasde mij erover dat ik nadat een filmpje had gemaakt, ik deze binnen één klik op YouTube kon zetten. Ook het opzoeken van woonadressen van contactpersonen ging ontzettend makkelijk. GPS-Navigeren gaat ook prima met wat gratis software, afkomstig uit de Market.

Ik ben van mening dat je het toestel veel fijner zult vinden als je al gebruikt maakt van GMail en Google Agenda. Deze zijn prima geïntegreerd en worden automatisch gesynchroniseerd met je "online" Gmail/Agenda. Openbare agenda's zoals het wedstrijdprogramma van je favoriete voetbalclub, de dagen van uitbetaling van de studiefinanciering, nationale feestdagen, etc. zijn ideaal om altijd bij de hand te hebben. Nooit meer een papieren agenda voor mij!

Het grootste minpunt vind ik het missen van een fysiek toetsenbordje. Touchscreen gaat op zich best prima (zeker als je de telefoon kantelt), maar met toetsenbordje gaat het toch allemaal net wat sneller.

Musthave-applicatie van de market is "Locale" waarbij je kan instellen dat aan de hand van een situatie een bepaalde actie moet instellen. Bijvoorbeeld: Als je op je werk bent, dan moet het geluid uit". Dat hoeft niet per se via GPRS, maar kan ook bepaald worden aan de hand van de telefoonpalen (nauwkeurig van ongeveer 50 (?) meter). Scheelt veel accu.

HTC Hero is een soortgelijke telefoon, die iets gelikter is en wél een fysiek toetsenbordje heeft. Als ze even duur waren geweest, had ik denk ik voor de Hero gekozen, maar het grote prijsverschil besloot me de HTC Magic aan te schaffen.

Ik zie persoonlijk erg veel toekomst in Google en heb daarom besloten om de HTC Magic aan te schaffen. Conclusie: Google-integratie is fantastisch, toptoestelletje: aanrader.

0 0

Lilian ·

Echt een super toestel. Android werkt echt zo fijn, en dan die app's die je kan downloaden via de Market. Touchscherm werkt ook perfect. Alleen jammer dat er (nog) geen Vodafone Live op zit.

0 0

Chris McCampbell ·

een echte aanrader, android werkt super op veel beter als symbian of windows. heel veel functies vele een beetje onlogisch geplaats en moeilijk te vinden maar door de appstore die er is is dit heel snel door 2 a3 apps opgelost. ook het touchschem is zeer nauwkeurig en de jogdail werkt heel handig net zo als de menu, home, return en search knoppen

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven