HTC ChaCha reviews


Lees hier HTC ChaCha reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de ChaCha vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen HTC ChaCha review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


4,7
2 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“HTC ChaCha review”

·

  • Social mediafuncties
  • Toetsenbord
  • Veel mogelijkheden voor messaging
  • Onduidelijk beeldscherm
  • Browser
  • Schermformaat

Met de ChaCha komt HTC met een telefoon die speciaal gericht is op de social mediaverslaafden onder ons. Dit is een echte Facebookphone: een van de eerste dingen die opvallen aan het toestel, is niet voor niets de speciale Facebooktoets. Dit lijkt op het eerste gezicht de ideale telefoon voor Fb-junkies. De HTC ChaCha gaat de concurrentie aan met andere monoblocks met fysiek toetsenbord als de Samsung B7510 Galaxy Pro. Ook kan het een geduchte concurrent voor BlackBerry zijn, mocht blijken dat het toestel die concurrentie aankan. Is het toestel ook voor andere doelgroepen, zoals zakelijke gebruikers, geschikt of is de ChaCha geen aanrader voor mensen die Facebook niet tot het middelpunt van hun bestaan maken?


Tessa ·

ik vind dit echt de fijnste Telefoons die ik tot nu toe gehad heb, ideaal met het touchscreen en het querty toetsenbord.
het enige nadeel is dat deze telefoon duidelijk niet voor Apps geschikt is., want je hebt maar heel weinig geheugen omdat op te slaan.
maar verder is het echt een hele leuke telefoon.

+combi touchscreen en toetsenbord
+uiterlijk
+oplader die je kan verwisselen (USB)
+facebook

-batterij 1dag bij goed gebruik
-geheugen

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven