HTC ChaCha review

· 4 reacties


Met de ChaCha komt HTC met een telefoon die speciaal gericht is op de social mediaverslaafden onder ons. Dit is een echte Facebookphone: een van de eerste dingen die opvallen aan het toestel, is niet voor niets de speciale Facebooktoets.

Dit lijkt op het eerste gezicht de ideale telefoon voor Fb-junkies. De HTC ChaCha gaat de concurrentie aan met andere monoblocks met fysiek toetsenbord als de Samsung B7510 Galaxy Pro. Ook kan het een geduchte concurrent voor BlackBerry zijn, mocht blijken dat het toestel die concurrentie aankan. Is het toestel ook voor andere doelgroepen, zoals zakelijke gebruikers, geschikt of is de ChaCha geen aanrader voor mensen die Facebook niet tot het middelpunt van hun bestaan maken?

Wat zit er bij het toestel?

Het toestel wordt geleverd in een sobere, rechthoekige doos. Als je het toestel in de winkel koopt, levert HTC een andere doos bij dan het witte exemplaar dat wij ontvingen. Daarin vinden we natuurlijk het toestel zelf, een gebruikersgidsje, een headset met audio jack adapter, en een USB-kabel met een opzetstuk voor het opladen. De accessoires zien er netjes uit en zijn uitgevoerd in wit. Verder is er een 1250 mAh batterij bijgeleverd, net als een MicroSD geheugenkaartje. De uitrusting is basic, maar ziet er goed uit. Een veelbelovend begin dus.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel