Google Pixel 7 Pro reviews


Lees hier Google Pixel 7 Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Pixel 7 Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Google 7 Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,8
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Goede koop-vlaggenschip verder verfijnd”

PhoneArena ·

  • Goede deal voor z'n prijs
  • Snelle prestaties, schone software
  • Krachtige zoomcamera
  • Gegarandeert vooraan staan met software updates
  • Geen beste portretmodus
  • Tensor G2 is niet zo krachtig als de concurrentie
  • Ietwat traag met opladen

Google heeft vorig jaar de hoofdklasse betreden en deze Pixel 7 Pro bevestigt Google's toewijding om daar in te blijven.

Het is een doorontwikkeling van de vorige generatie op ieder gebied, hij heeft een iets verbeterd ontwerp, helderder scherm, betere camera's, betere video, verbeterde batterijduur, en wat handige machine learning en spraakherkenning, maar op geen enkel gebied springt hij echt groots uit.

En toch is er één ding waar Google op moet uitblinken willen mensen van deze telefoon gaan houden en dat is betrouwbaarheid. Pixel-telefoons hebben voorheen te maken gehad met telkens trager worden, bugs en andere problemen, en de Pixel 7 Pro moet aantonen dat Google een probleem-vrije telefoon kan maken die niet alleen snel is na het uitbrengen, maar ook snel blijft de jaren terwijl je hem gebruikt. In onze onmiddellijke ervaringen met hem leek dat het geval, hij was grotendeels bugvrij, maar de tijd zal leren of dat ook zo blijft.

Voor alle andere zaken is de Pixel 7 Pro een ongelooflijk goede deal gelet op z'n vraagprijs en een genot om te gebruiken, dus krijgt hij van ons een enthousiaste duim omhoog.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/pixel-7-pro-review_id5571

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven