Google Pixel 6a reviews


Lees hier Google Pixel 6a reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Pixel 6a vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Google 6a review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Tensor-chipset maakt wereld van verschil in deze midrange telefoon”

The Verge ·

  • Vlaggenschipwaardige processor en prestaties
  • Goede camera
  • Erg goede accuduur
  • Standaard schermverversing
  • Trage vingerafdrukscanner

De Pixel 6a is een vlaggenschipwaardige telefoon waarvan sommige handig om te hebben functies zijn weggelaten. Dat is een manier om een midrange telefoon te maken. Een andere aanpak is om juist te investeren in die paar begeerlijke functies zoals een hogere schermverversing, maar dan moet je een goedkopere processor toepassen en dat boet je in op prestaties. Samsung koos duidelijk die route met de Galaxy A53.

De weg die Google ingeslagen heeft komt logisch op mij over. De Pixel 6 telefoonserie maakt een stevig argument, van het ongebruikelijke design tot de eigen ontwikkelde chipset. Het zijn telefoons voor wie een telefoon wil waarmee je gave dingen kunt doen. De Galaxy A53 is een beetje anders. Die is voor wie het grootste en beste scherm wil voor dat geld en het niet erg vinden om in te boeten op rekenkracht. Ik weet in welke categorie ik val, en wellicht weet jij dat ook.

Dus als een echt groot scherm geen topprioriteit heeft en je (net als mij) een redelijk handzame telefoon wil die daadwerkelijk in je broekzak past, dan is de 6A eenvoudig aan te raden. Hij beschikt over uitstekende prestaties, een betrouwbaar camerasysteem, erg goede accuduur en hij ontvangt met grote regelmaat software updates voor nog vele jaren. En dat is gelet op z'n vraagprijs lastig om te verslaan.

Bron: https://www.theverge.com/23272042/google-pixel-6a-review-screen-price-specs-battery-camera

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven