Google Pixel 4a reviews


Lees hier Google Pixel 4a reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Pixel 4a vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Google 4a review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Terug naar de basis, maar die staat als een huis”

The Verge ·

  • Scherpe prijs voor 128GB opslag
  • Uitstekende camera voor foto's
  • Degelijke accuduur
  • Af en toe wat schokkerige prestaties
  • Gemiddelde camera voor video's
  • Geen draadloos opladen

Wanneer we schrijven over telefoons onder de 500 euro dan hebben we het uiteindelijk vaak over afwegingen. Je kunt in deze prijscategorie nou eenmaal niet alles hebben. Telefoonfabrikanten moeten keuzes maken wat goed is en mag blijven en wat verdwijnt.

Google heeft met de Pixel 4A een voordeel; het kan de camera-software inzetten op competitief te blijven met vrijwel iedere andere telefoon zonder te betalen voor extra camera componenten. Daarmee kan het geld besparen wat het kan steken in andere leuke dingen zoals een OLED scherm en stereo luidsprekers.

Ik heb de Pixel 4A eerder "instap" genoemd en ik besef me dat dat woord vaak gebruikt wordt als een belediging. Maar wat ik bedoel te zeggen is dat de 4A de basis-dingen die mensen in een telefoon zoeken goed doet. Een goede accuduur, goede camera, goede software en acceptabele snelheid.

Een ander woord dat vaak als belediging gebruikt wordt is "goedkoop". En voor %u20AC419 is de Pixel 4A absoluut dat; goedkoop, maar hij voelt niet goedkoop. De iPhone SE biedt waarschijnlijk meer waarde op de lange termijn maar als je een Android-telefoon zoekt met de beste mogelijke camera dan moet je de Pixel 4A zeker overwegen.

(Als je er tenminste eentje kunt bemachtigen. Het geeft geen 5G en daarmee zal de 4A niet veel liefde ontvangen van providers. En Google's beslissing om ook alvast Pixel 4A 5G en Pixel 5 aan te kondigen zal de beslissing niet makkelijker maken.)

De Pixel 4A is basis en goedkoop, maar bij de meeste goedkope telefoons is die basis al niet goed. Bij de Pixel 4A wel. En om je nogmaals te herinneren; hij doet dat al voor 419 euro.

Bron: https://www.theverge.com/21351770/google-pixel-4a-review-camera-specs-price

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven