Fairphone 4 reviews


Lees hier Fairphone 4 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 4 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Fairphone 4 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“De prijs van duurzaamheid”

The Verge ·

  • IP54 water en stofbestendig
  • Vijf jaar garantie
  • Lange ondersteuning
  • Gemiddelde camera
  • Af en toe wat haperende prestaties
  • Slechte handpalm herkenning

Als je van plan bent geld te besteden aan een Fairphone 4, dan gaat je geld niet naar topprestaties. Het wordt besteed aan een 5-jarige garantie, de belofte van jarenlange software updates, en de wetenschap dat je over 5 jaar nog steeds een nieuwe batterij kunt kopen en plaatsen zonder gedoe. En, natuurlijk, je betaalt dat al deze materialen eerlijk en zo verantwoordelijk gewonnen worden.

Of het nou fairtrade of biologisch eten is of duurzaam gemaakte kleding, er komt altijd een hoger prijskaartje kijken als je een ethisch verantwoord product koopt, en dat geldt exact voor deze Fairphone 4. Alhoewel hij start bij €579, z'n prestaties, en vooral de camera's, komt dichterbij telefoons die grofweg de helft kosten, denk aan de Moto G Power of Moto G Play (die tussen de €170 en 140 kosten). En hij is totaal niet competitief met smartphones zoals de iPhone SE of OnePlus Nord 2, die qua prijs dichterbij komen maar nog altijd goedkoper zijn dan deze Fairphone 4.

Maar al je het type persoon bent dat prima overweg kan met de budget-telefoons hierboven, als je gewoon een smartphone voor dagelijks gebruik wilt en niet geeft om de beste cameraprestaties of premium toestellen, dan denk ik dat je prima kunt leven met een Fairphone 4. Hij is een degelijke €200 kostende telefoon die €579 kost. Maar dat is de prijs van duurzaamheid.

Bron: https://www.theverge.com/22716194/fairphone-4-review

2 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven