Fairphone 3+ reviews


Lees hier Fairphone 3+ reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 3+ vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Fairphone 3+ review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Duurzaamheid en compromis gaan hand in hand”

The Verge ·

  • Makkelijk te repareren
  • Koptelefoonpoort
  • Komt met kleine schroevendraaier
  • Trage prestaties
  • Af en toe buggy software
  • Camera is meh

Het is moeilijk om niet gecharmeerd te zijn van een smartphone die geleverd wordt met een schroevendraaier in de doos. Vooral wanneer hij zo klein en schattig is als bij de Fairphone 3 Plus komt. Sterker nog, het is de enige accessoire die bij de telefoon zit. Er zit geen USB-kabel, geen oplader en al helemaal geen koptelefoon in de doos.

De kleine schroevendraaier is een goede hint van wat je krijgt van het duurzame Fairphone. Om te beginnen, de telefoon is ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te repareren. Het is een upgrade van de Fairphone 3 van vorig jaar, en één van slechts twee apparaten in totaal die een perfecte score van iFixit ontvingen. Los van repareerbaarheid probeert Fairphone zo goed als het kan eerlijke materialen te gebruiken en goede werkomstandigheden te creëren voor zij die hem in elkaar zetten.

Dit zijn allemaal nobele doelen, en het is lastig om niet te willen dat Fairphone slaagt. Maar voor een smartphonefabrikant om te slagen moeten haar producten aan de hoogste standaarden voldoen wil het een groot publiek bereiken en de meeste positieve impact hebben.

Het is echter frustrerend om deze Fairphone 3 Plus aan die hoge eisen stellen. Gelet op z'n prijs concurreert hij met de Pixel 4a en de iPhone SE (2020). Dat is een druk prijssegment en dan heeft de Fairphone 3 Plus moeite om concurrerend te zijn.

Je moet achter de missie van de telefoon staan om z'n tekortkomingen te accepteren.

Bron: https://www.theverge.com/21534276/fairphone-3-plus-review

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven