BlackBerry Bold 9700 review

· 1 reactie


Wanneer er als fabrikant zelfs een liedje over je toestellen en diensten wordt gemaakt, weet je dat je goed bezig bent. Okey, het is een slecht nummer, maar dat anderen proberen mee te liften met je succes is toch een compliment.

En het zegt ook wat over de BlackBerry, het is allang geen toestel meer voor zakenlui alleen.

Vooral het pingen (soort van SMS’en over het internet), is populair bij jongeren. En zorgt ervoor dat steeds meer jongeren met een BlackBerry in hun zak lopen. Naast pingen, kan je foto’s nemen met de 3.2 megapixel camera, snel typen met het QWERTY toetsenbord en snel internetten met 3G en HSDPA. Verder heeft de Bold 9700 een compacter en stijlvoller uiterlijk dan zijn voorganger.

Concurrentie kan de BlackBerry Bold 9700 verwachten van de Nokia E72, al eerder door ons gereviewed, Samsung B7330 OmniaPRO en de HTC Snap S520. Alledrie ook voorzien van een QWERTY toetsenbord, en dezelfde connectiviteits- en organizercapaciteiten.

Benieuwd naar de videoclip? Klik hier voor het YouTube filmpje.

Wat zit er bij het toestel?

Helaas kregen wij een zogenaamde ‘reviewers package’, dus hadden wij de BlackBerry Bold 9700 in een schamel doosje waar alle accessoires net in pasten. Over de doos kunnen we dus niet zo veel zeggen, behalve dat je een andere krijgt dan dat wij kregen. Waar wel wat over kunnen zeggen is de inhoudt; deze is zeer volledig. Naast de batterij (1500 mAh), zit er in het pakket een: oplader, USB-kabel, stereo headset, pouch, handleidingen en software cd’s, en een microSD-kaart van 2 GB. De kwaliteit van de accessoires is prima en hier valt dan ook niet zo veel over te melden.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel