Apple iPhone reviews


Lees hier Apple iPhone reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple iPhone review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,1
9 reviews
5 sterren
4 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
2 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

sjef ·

Ik wilde er perse een hebben maar helaas ik heb er wel spijt van dat ik hem aangeschaft heb. In amerika gekocht toen ik er was maar als ik zie wat ze hier kosten dan is het de prijs zeker niet waard. In de vorm van een samsung/sonyericsson/htc heb je goedkopere en veel betere telefoons. Ja idd jammer van die camera, zelfs geen video en de accu, als die het niet meer doet kun je het toestel weggooien. Nu een jaar in bezit, maar binnenkort een andere aanschaffen. Spijt van de aankoop, hoewel hij prima belt en stevig aanvoelt.

0 1

ky ·

jammer van de trage internet, de batterijen zijn ook niet vervangbaar. Apple heeft aangegeven dat deze telefoon ongeveer 2 jaar kan leven. Daarna doen de batterijen niet meer of slecht. De camera is helaas super slecht. Voor de rest een SUPER telefoon. Safari browser is fasinerend! Ipod en telefoon en internet in 1

Kopen als je:

Niet van fotos houdt, weet dat de batterij ongeveer 2 jaar mee gaat, weet dat de internet zonder draadloos verbinding erg traag gaat.

1 0

Fred ·

Simply the best. Zeker als je kijkt naar de functies die er allemaal op zitten!

1 0

sjoerds ·

ik heb er 6 dagen meegeleeft en weer verkocht waardeloos zo mis ik het toetsenbord en qua functies zeg ik ook niet super kan niet beter..jongens hou het og maar ff tot wm 6 tot de nieuwe versie uit is want dan wordt het pas leuk

0 0

Dominick ·

Super toestelsmile

Heb hem niet zelf, maar heb er wel meerdere malen mee gespeeld.
Ipod werkt perfect, google maps is heel handig en de bediening is ook goed. Vind dat het zoomen in fotos niet zo goed gaat, maar daar is mee te leven. Het grootste nadeel is het toetsenbord, wat ik echt rot vind. Camera is niet zo goed, maar in verhouding tot de lens grootte en de ruimte die er aan besteed is, vind ik hem nog heel aardig.grin

Maar de prijs is echt belachelijk hoog. Los Ä 999,-

0 0

Sander ·

Het toestel is gewoon super!! en wat de bovenstaande mensen hebben met de accessoires? Ooit een ander merk (behalve sony ericsson) gezien die bij een toetsel van deze prijs een desk stand geven? Verder zit er 8 gig in de iPhone, geheugenkaart dus niet nodig, er zit een goede headset bij, data kabel, poetsdoek. Wat had je nog meer gewild??
Echt een aanrader iig.

0 0

Peter ·

Het toestel is echt heel mooi. Het beeldscherm is het mooiste van wat ik tot nu toe heb gezien(en ik heb er echt veel gezien) Het is altijd goed afleesbaar en zichtbaar.
De applicaties werken allemaal zeer intuïtief. Klein min puntje is het ietwat omslachtige gebruik van de agenda functie (tenminste als je het gebruik van de Palm OS agenda gewend bent, met windows pocket pcs maakt het geen verschil)
Typen gaat na een korte gewenning heel behoorlijk op het ingebouwde scherm toetsenbord. Zowel de mail applicatie als de internet functie werken feilloos(als je de lagere GPRS snelheid voor lief neemt)
De aller mooiste applicaties zijn ongetwijfeld het fotoalbum, waarbij je moeiteloos met je vinger door de fotos bladert en de Itunes applicatie. De weergave van je muziek albums(wel even de album illustraties downloaden) is gewoon weergaloos mooi.
Iedereen die het toestel ziet is er verliefd op.
Als je een navigatie oplossing in je telefoon niet nodig hebt en het manco voor lief neemt dat je geen bestanden via Bluetooth kunt verzenden, dan is dit op dit moment echt het aller mooiste toestel!

0 0

Paul ·

Het toestel is echt super mooi en makkelijk te bedienen. Ipod functie is helemaal top en google maps is gewoon ongelofelijk. Nadelen van dit toestel zijn de trage internetverbinding en het sms-en is zo lastig. En eventueel gebrek aan een ingebouwde GPS voor google maps. Het toestel is softwarematig gewoon nergens mee te vergelijken, maar hardware matig stel het gewoon weinig voor. Wel kunnen de vele software beperking van apple op den duur irriitatie opwekken. Voorbeelden hiervan zijn:
- je kan niks via bluetooth versturen
- muziek alleen toe te voegen via itunes
- downloads via mail en internet is niet mogelijk
Ondanks deze punten ben ik nog steeds hartstikke tevreden met mijn toestelwink

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven