Apple iPhone 13 reviews


Lees hier Apple iPhone 13 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 13 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 13 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,0
1 review
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Yep, een grotere batterij is beter”

The Verge ·

  • Uitstekende cameras
  • Flink verbeterde accu
  • Alle voordelen van vorig jaar
  • Groter standaard opslaggeheugen
  • Ongewijzigde selfiecamerasensor
  • Standaard beeldverversing
  • iPhone 12 cases passen niet

Wat wil je echt in een nieuwe mobiel? Er vanuit gaan dat je begint met een goede basis, denk ik dat de lijst met wat echt verschil maakt in een nieuwe mobiel best klein is. Het eerste punt op de lijst is een verbeterde batterijduur. De tweede is een verbeterde camera.

Dit zijn de twee dingen die een fundamenteel verschil maakt in alledaags smartphone-gebruik (er vanuit gaande dat de basis goed is). Dat zijn ook precies de 2 dingen die Apple geprobeerd heeft te verbeteren aan de iPhone 13 en 13 mini.

Deze twee verbeteringen komen bovenop de grote verschillen die het bedrijf vorig jaar introduceerde met de iPhone 12. Als je al een iPhone 12 hebt, dan is dit jaar's update een kleine. Als je een oudere iPhone hebt is de lijst van wat de iPhone 13 beter maakt bijna te lang om op te noemen.

De iPhone 12 bracht nieuwe technologieën en een hip nieuw design (en een nieuw mini-formaat). De iPhone 13's batterij en camera-updates zijn niet zo flitsend maar ze zijn wel belangrijker.

Bron: https://www.theverge.com/22684421/apple-iphone-13-mini-review

1 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven