Apple iPhone 13 Pro reviews


Lees hier Apple iPhone 13 Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 13 Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 13 Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,0
1 review
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Beter scherm, de beste camera en een geweldige accuduur”

The Verge ·

  • Geweldig camerasysteem
  • Goede accuduur
  • Scherm met hoge beeldversing
  • Gemiddelde selfiecamera
  • Cinematic modus niet echt "pro"
  • Beperkte opties vanwege Lightning in plaats van USB-C

De iPhone 13 Pro en 13 Pro Max zijn telefoons gemaakt voor mensen die aandacht besteden aan details. De verbeteringen ten opzichte van vorig jaar zijn significant maar niet direct zichtbaar.

En net als met de reguliere iPhone 13 en 13 mini zijn de belangrijkste verbeteringen op de 13 Pro z'n batterijduur en camerasysteem. De 13 Pro voegt een derde grote verbetering toe met een hoge schermverversing.

Het verbeteren van de batterij, camera en het scherm klinkt als een kleine jaarlijkse update, een beetje zoals de "S" updates die Apple voorgaande jaren gebruikte met iPhones toen de naamgeving nog voorspelbaar was. En het is waar dat het ontwerp vrijwel hetzelfde is als de iPhone 12 Pro van vorig jaar. Maar deze aannames, deze woorden, doen geen recht aan hoe groot de verschillen daadwerkelijk zijn.

Bron: https://www.theverge.com/22684033/apple-iphone-13-pro-max-review

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven