Apple iPhone 12 reviews


Lees hier Apple iPhone 12 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 12 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 12 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,0
1 review
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Degene die je moet hebben tenzij je wacht op de Max of mini”

The Verge ·

  • Uitstekende camera
  • Elegante vormgeving
  • Veelbelovend MagSafe-ecosysteem
  • Verbeterd beeldscherm
  • De 5G-belasting
  • Batterij is kleine achteruitgang
  • Duurder

Meer dan voorgaande jaren is er vernieuwing te bespeuren in deze iPhone 12. Apple heeft meer gedaan dan de gebruikelijke upgrades zoals een snellere processor en verbeterde camera. Daar bovenop is er een nieuw ontwerp, een nieuw OLED-scherm, een volledig nieuwe oplader en accessoire MagSafe-ecosysteem, en natuurlijk 5G.

Het ligt voor de hand dat zowel Apple als telecomoperators samenwerken om je te overtuigen dat dit het jaar is om up te graden. Al die nieuwe dingen is ook gecombineerd met een hogere vanaf-prijs voor het instapmodel met 64GB opslag. En dat middenin economisch zware tijden vanwege een pandemie maakt hem maar lastig te verkopen.

Het is een ander verhaal wanneer het toch al tijd was om een nieuwe mobiel te kopen, dan is deze standaard iPhone zeer aan te bevelen. Het wordt een ander verhaal wanneer je huidige telefoon nog prima meegaat. De lijst met nieuwe functies is dan misschien te mager.

Bron: https://www.theverge.com/21522988/iphone-12-review

1 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven