Apple iPhone 12 Pro reviews


Lees hier Apple iPhone 12 Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 12 Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 12 Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,0
1 review
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Z'n tijd vooruit”

The Verge ·

  • Uitstekende camera
  • Geweldige prestaties
  • Dolby Vision-video ziet er geweldig uit
  • 5G kan erg snel zijn
  • Batterijduur niet zo goed als vorig jaar
  • 5G-hype is vermoeiend
  • Voor iPhone 12-gebruikers niet de moeite waard te upgraden

Het is een belangrijk jaar voor de iPhone: Apple's iPhone 12 serie is geheel vernieuwd en bestaat nu uit 4 modellen - de iPhone 12 mini, de iPhone 12, de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max - met verschillende schermformaten en prijzen. Wat allen gemeen hebben zijn nieuwe videofuncties, het nieuwe MagSafe oplaadsysteem, de nieuwe A14 processor en de nodige hype rondom 5G.

Wat het verschil tussen de mini en Max iPhone 12 mag duidelijk zijn maar voor de twee 6,1 inch modellen ligt dat toch wat anders. De iPhone 12 en de iPhone 12 Pro hebben hetzelfde ontwerp, bijna hetzelfde OLED-scherm en dezelfde processor met 5G-mogelijkheden. De Pro doet daar een extra telephoto-lens en LiDAR-sensor bij, een beetje meer RAM-geheugen, 2x zoveel standaard opslaggeheugen en een glimmende roestvrijstalen rand. En dat alles kost meer dan duizend euro, zo'n 200 euro meer dan de instap iPhone 12.

Nu zijn er vast een aantal van jullie die dat extra geld betalen omdat je het een "die glimmende iPhone" is. In de meeste gevallen zal ik dezelfde keuze maken omdat ik inmiddels heb toegegeven aan m'n zwakheden. Maar is het het extra geld echt waard? Vooral omdat je sinds de iPhone 12 nu ook een OLED-scherm krijgt, iets wat tot voor kort toch het belangrijkste verschil tussen de standaard iPhone en Pro was.

Dus de echte vraag is of de kleine lijst met extra functies die je krijgt bij een iPhone 12 Pro de meerprijs van 200 euro rechtvaardigt. En als je al zoveel meer geld uitgeeft is het dan niet verstandiger nog even te wachten en nog eens 100 euro stuk te gooien op de iPhone 12 Pro Max, die met z'n groter scherm en grotere hoofdcamera met intrigerende sensor-shift beeldstabilisatie een flink grotere sprong op camera-gebied maakt.

Dat maakt dat de 12 Pro zich in een ietwat vreemde plek bevindt, en eerlijk is eerlijk, ik denk dat het uiteindelijk neerkomt op hoe belangrijk je de telephoto-lens en nachtelijke portretfoto's vindt.

Aan de andere kant, deze is glimmend.

Bron: https://www.theverge.com/21524288/apple-iphone-12-pro-review

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven