Apple iPhone 11 Pro Max reviews


Lees hier Apple iPhone 11 Pro Max reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 11 Pro Max vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 11 Pro Max review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,5
2 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Uitstekend”

Mimi ·

  • Lange accu duur

Ben een grote Apple fan

0 0

“De beloofde batterijduur is echt”

The Verge ·

  • Voortreffelijke camera
  • Geweldige accuduur
  • Mooi scherm
  • Foutjes in iOS 13
  • Hoge prijs
  • Ontbreken koptelefoonpoort en geen adapter in de doos

De iPhone 11 Pro Max werd niet tijdens het meest indrukwekkendste Apple event ooit aangekondigd. Net als het broertje, de iPhone 11, wordt de Pro Max gezien als een kleine update op de bestaande iPhone XS Max. Toch zijn het verslavende updates op een winnende formule. Nu heeft hij drie camera's; een extra brede groothoeklens complimenteert de telezoom en standaard groothoeklens. Het scherm is helderder. Er is een nieuwe processor en een nieuwe versie van iOS, beiden in hun 13e versie. En hij komt in een mat uitvoering achterop, samen met een nieuwe Midnigh Green kleuroptie. Het zijn allemaal niet baanbrekende updates.

Maar na een week de iPhone 11 Pro Max gebruikt te hebben denk ik dat hij meer is dan de som van alle updates. Dit is n van de meest gebalanceerde, meest bekwame telefoons die Apple, of wie dan ook, ooit gemaakt heeft. Hij heeft een uitstekende batterijduur, processors die nog vele jaren meekunnen, een absoluut prachtig beeldscherm, en een nieuw camerasysteem die iedere andere telefoon op vrijwel elk vlak verslaat. En dan wordt hij dankzij beloofde toekomstige updates nog beter dan nu al het geval is.

Ja hij is duur. En ja, ik denk dat de meeste mensen gewoon een iPhone 11 moeten kopen, die toch veel dezelfde functies heeft, waaronder hetzelfde basis camerasysteem maar dan voor 450 euro minder. Maar als je bereidt bent meer te betalen voor het beste scherm en de beste camera dan is de iPhone 11 Pro die meerprijs waard tegenover de iPhone 11.

Bron: https://www.theverge.com/2019/9/17/20868727/apple-iphone-11-pro-max-review-camera-battery-life-screen-midnight-green-price

1 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven