Apple AirPods 2 Wireless Charging Case reviews


Lees hier Apple AirPods 2 Wireless Charging Case reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de AirPods 2 Wireless Charging Case vindt en maak kans op € 50. Zijn dit handige draadloze oortjes of zijn er betere op de markt? Vul het formulier in en laat je eigen Apple AirPods 2 Wireless Charging Case review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,5
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“De nieuwe AirPods oogt en klinkt bekend, maar hebben paar nieuwe trucjes”

The Verge ·

  • Uitstekende en betrouwbare draadloze prestaties
  • Makkelijk te gebruiken en in te stellen
  • Betrouwbare batterijduur
  • Oplaadcase eenvoudig draadloos op te laden
  • Blijven niet bij iedereen zitten
  • Houdt slecht omgevingsgeluid buiten
  • Niet gelijktijdig met 2 apparaten te koppelen
  • Reageert traag op "Hey Siri"

Zou je ze moeten kopen? Als je de eerste generatie AirPods hebt en die werken nog goed dan niet, je wint er namelijk niet veel mee. Als je per se draadloos laden wilt dan kun je het hoesje apart kopen zonder te betalen voor de dopjes zelf. Maar als je eerste generatie AirPods na jaren gebruik nauwelijks meer opladen dan is het kopen van deze AirPods 2 een logische keuze. Je kunt de batterij namelijk niet zomaar verwisselen. Je krijgt vrijwel dezelfde basis ervaring met een paar nieuwe gebruiksgemakken. (Het feit dat ze bijna 200 euro kosten voor een product dat nauwelijks 3 jaar meegaat nagelaten.)

Als je nog niet op de AirPods-trein gestapt bent maar wel weet dat ze net als de EarPods-dropjes die bij vroegere iPhones zaten in je oor blijven zitten dan zijn het de beste echt draadloze oordopjes die er te krijgen zijn. Ze hebben een geweldige accuduur, goede draadloze verbinding, makkelijk in gebruik en een redelijk goede geluidskwaliteit. Ze werken zelfs goed voor Android-gebruikers, net als het eerste model. Het gemak van de nieuwe draadloze oplaadcase kent een prijs, maar voor de meeste mensen zullen de AirPods lastig te verslaan zijn.

Bron: https://www.theverge.com/2019/3/29/18286012/apple-airpods-2-new-2nd-gen-review-price-specs-features

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven