Alcatel One Touch S'Pop 4030D reviews


Lees hier Alcatel One Touch S'Pop 4030D reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de One Touch S'Pop vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Alcatel 4030D review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


5,2
2 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
1 review
1 ster
0 reviews

Erwin ·

Hallo Hans,

Ik ben een beginnende Android gebruiker en ik geef onmiddelijk toe dat het bedieningsgemak niet heel goed is. Ik ben Apple producten gewend en die zitten m.i. veel logischer in elkaar.

Disclaimer: Vrijwel direct na ingebruikname geeft de telefoon aan dat er een systeem update is. Deze heb ik eerst geinstalleerd.

Persoonlijke instellingen voor geluiden? Ik neem aan dat je "profielen" bedoeld? Die zijn te vinden via "Instellen" (icoontje) en dan "Audio-profielen". Naast het actieve profiel staat een icoontje. Hiermee zijn o.a. de ringtones in te stellen.

Ik begrijp niet wat je bedoeld met "door 2 of 3 schermen heen werken". Het aannemen van een gesprek is een kwestie van de groene balk naar rechts schuiven.

Apps en widgets zijn te verwijderen door ze een tijdje "ingedrukt" te houden. Vervolgens naar "Verwijderen" schuiven (verschijnt bovenaan in het scherm als je een widget langer ingedrukt houdt).

Handleidingen zijn hier te vinden:
- Nederlands: http://www.alcatelonetouch.com/sg/downloads/quickuserguide/onetouch-6010-quick-guide-dutch.pdf (Acrobat Reader op 200% vergroten zettenwink
- Engels: http://www.alcatelonetouch.com/nl/downloads/manual/onetouch-4030-4030d-user-manual-english-20130503064246.pdf
De Alcatel website is inderdaad erg traag. Aanmelden is niet nodig.

Groet, Erwin

0 0

Hans ·

Gisteren gekocht: veruit de slechtste telefoon die ik ken. bedieningsgemak is buitengewoon slecht; persoonlijke instellingen voor bv geluiden zijn er niet; ringtones zeer beperkt en vooral van irritante kwaliteit; inkomende gesprekken zijn pas aan te nemen nadat je door 2 of 3 schermen heen hebt gewerkt; apps en widgets eenmaal op de display geplaatst (ma.g. dat dat hopeloos onoverzichtelijk wordt) zijn daarna niet meer te verwijderen.
De bijgeleverde handleiding beslaat 2 paginaatjes, voor de rest moet je je melden op de Alcatel website die nauwelijks is te bereiken, om vervolgens te ontdekken dat de manual voor het toestel (OneTouch S'Pop 4030X) niet eens op de website is terug te vinden. De manual via google gevonden: niet in het Nederlands te verkrijgen en onoverzichtelijk.
Een absolute afrader!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven