HTC voegt stiekem Desire 400 Dual SIM toe aan website


Ook HTC heeft op de valreep nog even een telefoon uitgespuugd. Het gaat om de Desire 400 met ondersteuning voor Dual SIM. Nog voordat de Russische en Oekraïense afdeling van HTC hem op z'n site zette hielden we rekening met z'n komst.

Dat komt omdat het bedrijf al ruimte voor de Desire 400 reserveerde toen het de Desire 200 en 600 aankondigde. Een erg groot geheim hebben ze dus niet voor ons achter gehouden, en datzelfde geldt misschien wel voor de telefoon zelf. Het is namelijk een bescheiden 4,3 inch Android-telefoon met een WVGA-resolutie scherm. Hiermee begeeft de HTC Desire 400 zich onderin het mid-range segment.

HTC Desire 400 Dual SIM
De HTC Desire 400 met Dual SIM

Qua rekenkracht kan de Desire 400 rekenen op of een Qualcomm Snapdragon 200 processor met vier kernen die op 1,2 GHz of een niet nader genoemde Qualcomm processor op 1 GHz. Ook over de camera kunnen we niet eenduidig zijn. Zo vertelt de Russische site ons dat hij over een 8 megapixel camera beschikt, de Oekraïense site heeft het over 5 megapixel. Ook over de aanwezigheid van Beat bestaat verwarring. Reken er trouwens niet teveel op dat de Desire 400 naar Nederland komt.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel