Firmware Update Friday - Week 48 2011

· 2 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Samsung Galaxy Note, Galaxy S II, Galaxy Nexus, Dell Venue Pro en de HTC Sensation.

Samsung Galaxy Note en Samsung Galaxy S2 - Android 2.3.6

Samsung brengt een Android-update voor twee toestellen uit: De Galaxy Note en de Galaxy S2. Belangrijke nieuwe functies zul je in deze update niet aantreffen. Desondanks is het installeren van de update, die over the air aangeboden wordt, een aanrader. Met de nieuwe versie van Android krijg je een aantal zeer welkome bug- en security fixes.

Dell Venue Pro - Windows Phone 7.5 Mango

De Dell Venue Pro, die in ons land via import beschikbaar was, krijgt een update naar Windows Phone Mango, de laatste versie van Windows Phone. Deze biedt een heel scala aan verbeteringen, waaronder een nieuw notificatiesysteem en multitasking. Updaten kan via de Zune-software van Microsoft.

HTC Sensation - 1.50.401.1

HTC komt met een update voor de Sensation. Nieuw in deze versie: betere drivers voor het touchscreen, een patch voor de Qualcomm chipset, en een nieuwe versie van Android Market. De update wordt over the air aangeboden. Zodra de software voor je klaar staat krijg je een melding op je toestel. Het is aan te raden deze over een WiFi-verbinding te downloaden.

Samsung Galaxy Nexus - ITL41F

De Samsung Galaxy Nexus had een vervelend probleem met het volume van gesprekken. Deze was soms te laag om verstaanbare gesprekken op te leveren. Met een bugfix maakt Google een einde aan dit probleem. De Android-versie van het toestel blijft gelijk op 4.0.1 Ice Cream Sandwich. De update komt over the air.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel