Zo ziet Android 4.0 met HTC Sense eruit

· 1 reactie


Een aantal recent opgedoken screenshots is te zien wat mogelijk is met HTC Sense en Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Deze geheel nieuwe versie van Android wordt net als eerder versies voorzien van de HTC Sense-skin.

HTC Sense 3.5, de versie die hier boven op Android 4.0 draait, is door hobby-ontikkelaars van XDA geporteerd. De kale (‘vanilla’) versie van Android is behoorlijk onder handen genomen door Google, waardoor je meteen het verschil ziet tussen een vanilla Android 2.3 en vanilla Android 4.0. Achter de schermen blijkt minder veranderd te zijn, want HTC Sense 3.5 blijkt vrij eenvoudig op Android 4.0 te draaien. Wel is de launcher van het OS behoorlijk aangepakt.

Sensecream

Daarnaast is de grote zoekbalk, die op de Galaxy Nexus alleen te verwijderen is door de Google Zoeken-app helemaal uit te zetten, door de ontwikkelaars vakkundig verwijderd. Bezitters van de HTC Sensation en HTC Sensation XE kunnen eerst een update naar de nieuwste versie van Android op hun toestel verwachten. Deze komt waarschijnlijk in de eerste maanden van 2012 uit.

Bron: Forum.xda-developers.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel